Една приятелка наскоро ме попита какъв беше най-трудният преход за

...
Една приятелка наскоро ме попита какъв беше най-трудният преход за
Коментари Харесай

Петте най-дразнещи неща, които хората без деца казват на родителите

Една другарка неотдавна ме попита какъв беше най-трудният преход за мен, когато станах майка. Не можах да ѝ отговоря, тъй като всичко беше мъчно. Всичко се промени. Жената, която ме попита, беше, несъмнено, бременна с първото си дете. Дори и да го кажех, нямаше да има огромно значение, тъй като нямаше да ми повярва. Защото, преди да имаш деца, просто нямаш визия какъв брой ще се преобърне живота ти и какъв брой друго ще бъде отсега нататък.

Това написа Джани Задик в Huffington Post и изрежда петте най-дразнещи неща, които е чувала от хората, които нямат деца.

5. Знам тъкмо какво имаш поради. Имам кученце. Не, скърбя. Сериозно ли съпостави бебето с куче?!...

4. *Тежка прозявка* То-о-олкова съм изтощен. Ясно. Уморени сте. Колко пъти ви разсъни бебето нощес? Повърна ли кучето ви на килима в един през нощта? (Да, с изключение на децата имам и куче.) Събуди ли ви най-голямото в три сутринта, тъй като „ има страшилище “ под леглото? Изморени. Върнете се да спите в огромното си легло без някое малко дете да ви рита в лицето 10 пъти в единствения час естествен сън, с който въобще разполагате.

3. Толкова съм заета, нямам никакво свободно време. Скъпа, просто изчакай, до момента в който имаш деца. След това ще се чудите какво сте правили с всичкото това свободно време.

2. Разорени сме. Ходихме на три сватби в последните няколко месеца. Ха! Не знам какво ще вършиме, когато имате бебе. Но това е нищо. Изчакайте да тръгне на учебно заведение.

И въпреки всичко, нищо не може да бие спечелилия в класацията:

1. Когато имам деца, в никакъв случай няма да разрешавам да... [попълнете празното място] . Какво, да ядат захар? Да гледат телевизия? Да ви приказват по този начин? Хммм. Не забравяйте, че в миналото съм била на вашето място. И вие несъмнено ще им позволявате да... [попълнете празното място].

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР