Eдна от важните каузи, за които принцеса Даяна се застъпваше

...
Eдна от важните каузи, за които принцеса Даяна се застъпваше
Коментари Харесай

Личната снимка, която сподели Кейт Мидълтън

Eдна от значимите дела, за които принцеса Даяна се застъпваше постоянно, беше здравето и благополучието на децата по целия свят. Явно актуалната принцеса на Уелс не счита да бяга от " наследството " на предходната, която, с изключение на всичко това, се пада и нейна свекърва.
 Кейт Мидълтън, Shaping Us и новата акция за ранно детско развиване на принцесата на Уелс
Когато Кейт остава мощният в фамилията

Нова самодейност на принцесата на Уелс

Миналата седмица Кейт Мидълтън започва нова огромна стратегия за ориентиране на вниманието към това какъв брой са значимите първите пет години за развиването на всяко дете. От тях зависи в какъв възрастен ще се трансформира то след това.

Инициативата се назовава Shaping Us и е огромна - има личен Instagram профил и уебсайт, специфичен късометражен филм, който към този момент се излъчва тук-там, около които минават хиляди индивида дневно, като площад Пикадили в Лондон да вземем за пример.

За да притегли още повече внимание към идеята си, Кейт Мидълтън направи и нещо " немислимо " - показа персонална фотография. " Лицата са най-хубавата играча за бебета ", гласи текстът към снимка, на която виждаме принцесата като бебе.

Тя разяснява, че на фотографията е с татко си Майкъл Мидълтън, а фрагментът е запечатан от майка и Каръл. И припомня какъв брой са значими първите пет години за образуването на детския мозък. " Надявам се да се присъедините към мен и да споделите своя фотография от времето преди да сте навършили пет ", пиша самата Кейт.

Тя добавя, че фотосите освен ще насочат вниманието към концепцията на Shaping Us, само че и ще са превъзходен мотив за усмивки и шерване на мемоари. Сред звездите, които незабавно откликнаха на апела й, бяха известният готвач Джейми Оливър, както и футболистът Хари Кейн.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР