Една от претендентите за финала във Фермата - Мирела, напусна

...
Една от претендентите за финала във Фермата - Мирела, напусна
Коментари Харесай

След Фермата: Отпаднал участник изплю камъчето за 100-те х...

Една от кандидатите за финала във " Фермата " - Мирела, напусна предаването и разкри секрети от кухнята му.

" Влязох във " Фермата ", с цел да изживея страсти, които няма по какъв начин да изпитам в действителния живот. Щастлива съм, че излязох, само че не тъй като съм си тръгнала от " Фермата ", а тъй като съм позитивно заредена от цялото прекарване. Беше едно огромно премеждие, описа Мирела пред blitz.show.bg.

Тя бе безапелационна, че няма нито една отрицателна страст. " Единственото, което бих откроила в тази посока, е раздялата с някои от участниците от нашия тим, с които станах близка. С тези хора прекарах доста повече време, в сравнение с с всеки различен в действителния си живот. Негативното в тази ситуация за мен е, че ми е мъчително за тях, другояче съм напълно с позитивни усещания, уточни Мирела.

Изпитах горест, не тъй като това беше края на опцията да печеля въпросните 100 000 лева, а тъй като ми се искаше още да продължи тази страст. Плаках от наслада. По време на дуела ме подкрепяха и двата тима – почувствах извънредно почитание и феърплей. Видях се като в огледало в техните очи и ми стана в действителност доста благо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР