Една от по-известните плеймейтки в последно време безспорно е Нора

...
Една от по-известните плеймейтки в последно време безспорно е Нора
Коментари Харесай

Нора Недкова се определи като успяла жена! Каква е тайната ѝ и защо се отказа от някои битки

Една от по-известните плеймейтки напоследък несъмнено е Нора Недкова. Дори и тези, които не се интересуват толкоз от известни персони, схванаха за нея около това нейно присъединяване в " Черешката на тортата ", когато дефинира макароните като храна за простолюдието, а царевицата - като не изключително стилна. 

Виж още: Лоренцо е зрелостник! Куп звезди пяха в негова чест, майка му вещае приказен живот

Да, само че оттогава мина доста време, а както знаем, всеки се трансформира. Нора стана висшистка, снима се в доста фотосесии, и към този момент се дефинира като един съумял човек. Именно за това приказва тя в последната си обява в Instagram. 

Виж още: Още интервенции ли?! Джулиана Гани стопира с интервенциите към този момент! Искала една последна, само че я върнали... 

" Започнах да съумявам, когато започнах да оставям дребните борби за дребните бойци. Престанах да се боря с тези, които клюкарстваха за мен... Спрях да се боря за внимание... Спрях да се боря да давам отговор на обществените упования от мен... Престанах да се боря за правата си с глупави хора ", споделя тя под фотографията нагоре и добавя - почнала е да се бори за своята визия, фантазии, хрумвания и орис. 

Виж още: Скръбна новина кара Михаела Филева да се имунизира! Певицата с роман за случилото се

" Денят, в който се отхвърлих от дребните борби, беше денят, в който започнах да съм сполучлива ", споделя още Недкова, въпреки и да не конкретизира по какъв начин е достигнала до този катарзис. Иначе самата фотография е белязана с хаштагове за метидация, пътешестване, лятно въодушевление, религия, мир и мотивация. 

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР