Една от основните причини БСП да напусне парламента бе, за

...
Една от основните причини БСП да напусне парламента бе, за
Коментари Харесай

Цветанов: Корнелия Нинова създаде исторически прецедент

Една от главните аргументи Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание бе, с цел да не взе участие в процедурата по одобрение на протокола за присъединение на Северна Македония към Северноатлантическия съюз, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията - Цветан Цветанов по време на откриването на 10-ия юбилеен Зимен университет на Младежи ГЕРБ.

По думите му това е станало ясно, когато в сряда, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева е предложила утвърждението на контракта да бъде гледано като точка първа, само че Българска социалистическа партия не са влезнали в зала. „ Исторически казус, който сътвори Корнелия Нинова е, че за първи път Българска социалистическа партия не взе участие в процедурата за одобрение на контракт, обвързван с страна, която желае да стане член на Северноатлантическия съюз”, сподели още Цветанов.
Той добави, че с напускането на Народното събрание, левицата ще генерира и доста подправени вести, което е и една от аргументите да си основат партийна телевизия.

„ Прави се разход, с цел да има пропагандна машина, която да работи точно за тези подправени новини”, добави Цветанов.

"Политиката и политическите акции нямат нищо общо с акциите, които се вършиха преди време ", съобщи още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР