Една от най-забавните сцени във финалните епизоди на The Crown

...
Една от най-забавните сцени във финалните епизоди на The Crown
Коментари Харесай

Скритата роля на Синди Кроуфорд в The Crown: Как Даяна запознава Уилям със супермоделите на 90-те

Една от най-забавните подиуми във финалните епизоди на The Crown e моментът, в който принц Уилям влиза в колежанската си стая в Итън и заварва дядо си принц Филип да преглежда плакатите му на полуголи супермодели от 90-те.

15-годишният Уилям изпада в мощно разстройване от това, че пристрастеността му по красивите дами е разкрита.

" Няма от какво да се срамуваш. А имат ли си имена? ", пита Филип, с комичен опит да го излъже, че не разпознава най-известните фотомодели в света.

" Клаудия Шифър, Синди Кроуфорд и Наоми Кембъл ", дава отговор принцът с формален звук, по този начин като че ли показва на дядо си държавни ръководители по време на държавен банкет.

" По мое време бяха Рита Хейуърд, Бети Грейбъл и Лана Търнър. Говорят ли ти нещо? Естествено, че не... ", отбелязва брачният партньор на кралица Елизабет II.

 Дали срещата на Филип и Уилям се е случила, няма по какъв начин да знаем - само че фактът, че младият принц е бил страховит почитател на звездите на стилния подиум е реалност.

Нещо повече - принцеса Даяна е направила всичко по силите си, с цел да сбъдне огромната му фантазия и да го запознае с същинските звезди от плакатите в стаята му.

Сцената в The Crown предизвика да показа своите мемоари от момента, в който Даяна ѝ предлага да гостува в Лондон и да изненада Уилям.

" Ясно си припомням деня, в който посетих двореца Кенсингтън, с цел да се срещна с Даяна и младежа Уилям, който таман беше разкрил " Супермоделите ", написа тя в Instagram.

В една от по-ранните си изявления във връзка 20-та годишнина от трагичната гибел на принцесата, Кроуфорд споделя точно за тази обстановка.

" Даяна някак беше разкрила номера на моя офис и се беше обадила персонално, с цел да ме потърси. Асистентката ми беше в потрес! Най-после се свързахме и тя ме помоли да се забележим на чаша чай при идващото ми пътешестване до Лондон. Мисля, че тогава принц Уилям таман започваше да вижда моделите, и (Даяна) беше решила, че това ще е сладка изненада за него и принц Хари ", споделя Синди Кроуфорд.

Една от най-красивите дами в света споделя какъв брой обезпокоена е била в деня на срещата, тъй като не е можела да реши какво да облече - " само че сега, в който Даяна пристигна в стаята и се запознахме, като че ли разговарях с другарка ".

" Тя имаше страхотна класа и ни сподели по какъв начин би трябвало да излежда една съвременна принцеса ", споделя още Кроуфорд.

Самият принц Уилям споделя в документален филм освен за тази среща, само че и за още една изненада, готова от майка му.

Даяна съумява да събере Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Кристи Търлингтън в двореца и да ги провежда по този начин, че да " посрещнат " огромния ѝ наследник, незабавно щом той се прибере от учебно заведение.



Уилям заварва трите прелестни дами да го чакат на вътрешното стълбище в дома му.

" Тогава бях на 12 или 13 години, имах плакати по стените в стаята си... Лицето ми стана блестящо алено, не знаех какво да кажа. Почти паднах, до момента в който се качвах по стълбите. Бях тотално изумен ", споделя още той, като споделя, че в никакъв случай няма да не помни този миг.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР