Една от най-успешните български биатлонистки от близкото минало Ирина Никулчина

...
Една от най-успешните български биатлонистки от близкото минало Ирина Никулчина
Коментари Харесай

Ирина Никулчина в предаването Зала на славата

Една от най-успешните български биатлонистки от близкото минало Ирина Никулчина е воин в предаването " Зала на славата " на 19 март 2023 година

Никулчина се състезава се в дисциплините 15 км, 7,5 км и 10 км. Първоначално тренира ски тичане, а по-късно се преориентира към биатлона.

Ирина Никулчин е притежател на бронзов орден от Зимните олимпийски игри в Солт Лейк Сити 2002 година в преследването на 10 км. На същата Олимпиада дружно с Павлина Филипова, Ива Карагьозова и Екатерина Дафовска заема 4-то място в щафетата 4 х 7,5 км.

Никулчина има и сребърен орден от европейското състезание през 2006 година още веднъж с щафетата, и бронзов в преследването- самостоятелно на шампионата на Стария континент в Банско.

Носител е на редица медали от Световните купи по биатлон.

Именитата ни състезателка се връща 20 години обратно, с цел да ни опише за най-големите си триумфи и най-много за спечелването на бронзовия орден в Солт Лейк Сити 2002.

Гледайте биатлонистката Ирина Никулчина в предаването " Зала на славата " в неделя от 13:15 ч. по Българска национална телевизия 1!







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР