Една от най-популярните сръбски певици пристига в България напролет за

...
Една от най-популярните сръбски певици пристига в България напролет за
Коментари Харесай

Весна Змиянац ще изнесе голям концерт в България

Една от най-популярните сръбски певици идва в България през пролетта за юбилеен концерт. На 26 март, вторник Весна Змиянац ще изнесе незабравим концерт в зала 1 на НДК в София. Всички фенове на сръбската музика ще имат опцията да се насладят на всички шлагери на звездата през годините. Заедно с Весна на сцената ще се качи и нейният оркестър, който в допълнение ще нагорещи атмосферата в залата.

Вече над 40 години Весна Змиянац пленява музикалната сцена с неповторимия си гений и съумява да е един от най-актуалните реализатори на Сърбия и Европа. През годините е изпяла едни от най-големите шлагери, познати и в България, измежду които: „ Kad zamirišu Jorgovani ”, „ Kazni me ”, „ 100 jivota ”, “ Ne kunite crne oci ”„ Svatovi ”, „ Kraljica tugu ”, „ Kunem ti se zivotom ” и доста други.

Гласовитата Весна е родена в Черна гора. В кариерата си има хиляди сполучливи концерти на игрища и зали в България и цяла Европа. Преди години Светлана Цеца Ражнатович я афишира за „ Кралицата на фолка “ и това остава нейна визитка.

Концертът на Весна Змиянац в София, на който певицата ще извърши най-големите си шлагери от началото на кариерата си до през днешния ден, е на 26 март, вторник в зала 1 на НДК от 20:00 часа. Билетите към този момент се продават онлайн на epaygo и касите на еаsypay и НДК.

Весна Змиянац дава обещание на българската аудитория необикновен концерт с доста изненади по случай юбилея си – 45 години на сцена.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР