Една от най-популярните родни плеймейтки Златка Димитрова, известна още като

...
Една от най-популярните родни плеймейтки Златка Димитрова, известна още като
Коментари Харесай

Черната Златка отново сама: Сполетя я нова семейна драма

Една от най-популярните родни плеймейтки Златка Димитрова, известна още като черната Златка, заряза своя любим – Миро. Той беше освен сътрудник в живота на сексапилната Злати, само че и татко на детето й.

Потвръждение, че Златка и Миро в действителност не са дружно има. То идва от фотография, която Златка разгласява. Тя провежда обилен ваучър за рождения си ден и на общата фотография с всички присъстващи Миро липсва.

За момента Златка Димитрова мълчи каква е повода за края на връзките им. Близки обаче споделят, че е въпрос на време двамата още веднъж да се съберат, защото това не е първата им разлъка.

„ Благодаря ви! Обичам ви….. “, написа Злати във Фейсбук профила си и разгласява фотография от рождения си ден. На 19 май тя навърши 35 години.

Плеймейтката е събрала най-хубавите си другари в заведение в родния си град Бургас, а на фрагмента се виждат балони с хелий във формата на цифрите 3 и 5.

По-рано Черната Златка зарадва почитателите си в обществената мрежа със фотография по бански.

„ Прекрасна, Злати! Честит рожден ден! Бъди все по този начин упорита, борбена, преследваща до дъно задачите си! Бъди доста здрава, обичана, уважавана и доста щастлива горда майка и жена! “, поздрави я пък в мненията нейна другарка.

Припомняме, че предишното лято Златка Димитрова и Миро още веднъж се бяха разделили, а Златка си хвана ухажор – бургаския предприемач Галин Гочев. Тогава Миро постави всички старания, с цел да си върне Златка и сина. Явно проблемите във връзката им обаче надвиха и в този момент всеки е поел по своя път.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР