Една от най-популярните и обичани млади български актриси е Луиза

...
Една от най-популярните и обичани млади български актриси е Луиза
Коментари Харесай

Луиза Григорова взе шокиращо решение, което изненада почитателите й

Една от най-популярните и обичани млади български актриси е Луиза Григорова. От скоро я виждаме в един нов облик – на водеща. Тя си партнира с артиста Захари Бахаров в предаването „ Национална лотария

Преди две години, актрисата подписа брак с режисьора Мартин Макариев, по-късно снима кино лентата „ Привличане “, а в този момент я виждаме в телевизионния ефир по напълно различен метод. И с изключение на всичко това, Луиза Григорова е взела едно още по-шокиращо решение, което съумя да изнеада всички нейни фенове и почитатели, само че пък самата тя счита, че все още то е вярно.

Актрисата стартира фотоси на нов филм – „ Диви и щастливи “, което респективно значи, че тя е надалеч от концепцията за бебе сега. „ Чувствам се още задоволително млада, нямам краен период, а Марто към този момент има едно дете и не бърза “, признава Григорова. Освен това, нейният брачен партньор сигурно е на същата вълна, защото той е режисьор на лентата с нейно присъединяване.

Луиза Красимирова Григорова-Макариев е българска актриса и някогашен модел. Добива известност с ролята си на Алекс в сериала „ Стъклен дом “ и лекар Вяра Добрева от „ Откраднат живот “. За разлика от своя брачен партньор, Луиза няма към момента наследници.

Тя е родена на 7 юни 1990 година Дъщеря е на Ивет Григорова, началник на фешън организация „ Ивет модерно “.

Завършва 157 ГИЧЕ „ Сесар Вайехо “ и актьорско майсторство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ в класа на проф. Пламен Марков.

Работи като модел в Тайван. Още с първото си излизане по света печели интернационалната рекламна акция на портативните компютри „ Асус “ в Тайван.[1] В България е снимала образователни филми и корици, позната е като лице на „ М-тел “, „ Андрюс “ и доста други. Играе в спектакъла „ Разбиване “ от Нийл Лабют, реж. Стайко Мурджев в Театър 199.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР