Една от най-популярните футболни сапунени опери сигурно ще гъделичка заглавията

...
Една от най-популярните футболни сапунени опери сигурно ще гъделичка заглавията
Коментари Харесай

Уанда Нара: Макси Лопес и Икарди все още не могат да го понасят

Една от най-популярните футболни сапунени опери несъмнено ще гъделичка заглавията на медиите още дълго време, щом някой от актьорите в " любовния триъгълник " - Мауро Икарди, Уанда Нара и Макси Лопес, попадне под светлините на медиите.

Уанда приказва за себе си като за жена футболен сътрудник, само че несъмнено неизбежна тематика беше триъгълникът с някогашния брачен партньор Макси Лопес и сегашния брачен партньор Мауро Икарди. Девет години откакто напусна единия, с цел да стартира връзка с другия, Уанда сподели, че те към момента не се понасят.

" Сега имам положителни връзки с Макси Лопес, само че той и Икарди не могат да се понасят ", сподели 36-годишната хубавица.

" Икарди е мой брачен партньор, ние сме дружно и ще бъдем дружно цялостен живот. Той е с мен съвсем през целия си живот. Той се е влюбил в естествената мен, по пижама, до момента в който подготвям паста с пармезан и масло ", сподели Уанда.

Тя беше омъжена за Макси Лопес до ноември 2013 година и до тогава имаше три деца от него. През май 2014 година Нара се омъжи за Мауро Икарди, който беше съотборник на Макси Лопес от Сампдория и съотборник още от юношеските години на аржентинския народен тим. След като се ожениха, Уанда беше и сътрудник на Икарди, като тя стана изключително известна, когато през 2019 година " продаде " брачна половинка си от Интер на ПСЖ за 70 милиона евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР