Една от най-одумваните участнички в пошлото риалити Ергенът с публикация

...
Една от най-одумваните участнички в пошлото риалити Ергенът с публикация
Коментари Харесай

Най-одумваната участничка в Ергенът: Свърших си работата спрямо продуцентите и формата на телевизията

Една от най-одумваните участнички в пошлото риалити " Ергенът " с обява в обществените мрежи. Габриела Петрова бе подложена на гневни насмешки от всички и отвред поради държанието си в шоуто. Публикуване нейното известие от профила й във фейсбук без редакторска интервенция:

Относно вчерашната примиера на предаването “Ергенът " бих желала да оповестя на цялата аудиотрия, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е Реалити шоу и неговата цел е да бъде забавно за обществото, заради огромният брой мнения и фотоси на мой тил, аз мога да кажа, че съм си свършила работата по отношение на продуцентите и формата на малкия екран. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването за развлечение, нито Вие сте съвършенни-нито аз. Това е просто шоу за разтоварване, в случай че някой има съвършени форми, темперамент и тн, да се беше записал и да беше взел участие!!!!

Габриела Петрова намерено съобщи, че е меркантилна жена и с това провокира неодобрението на аудиторията. Тя подари и своите гащички на Виктор Стоянов с предлог, че са били най-ценното й. Зевзеци дори я съпоставиха с ленивеца Сид от " Ледена ера ". 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР