Една от най-обичаните български банди – P.I.F, прекроява изцяло визуалната

...
Една от най-обичаните български банди – P.I.F, прекроява изцяло визуалната
Коментари Харесай

P.I.F канят на най-големия си концерт в София

Една от най-обичаните български банди – P.I.F, прекроява напълно образната опаковка на театралното си шоу. Тематични видео импресии към всяко парче и звукови атмосфери, създаващи кино чувство у почитателите, са част от новата лайв идея на музикантите. Мястото на срещата е столичния клуб MIXTAPE 5 (голямата зала), датата е 8 декември, а билетите влизат в продажба в края на месеца.

Освен със зарибяващ микс от алтърнатив рок и китарен поп концертите на P.I.F постоянно са се отличавали със сърцатите истории, с които фронтмена им Димо Стоянов интегрира в изцяло арт прекарване шлагери като „ Огън “, „ Приказка “ и „ Отлъчен “. Актьорският му гений и пристрастеността за спектакъл прозират както в лиричните текстове, по този начин и в общуването с публиката, а на 8 декември това ще се случи и в мултимедията на най-мащабното шоу, което групата е правила в София. За да се концентрират оптимално върху подготовката на събитието P.I.F. вършат тримесечна пауза от столчината клубна сцена, което е казус в историята им. В момента групата приключва и видеото към „ Дуел “, последният сингъл от албума P.I.F.5.

На 8 декември Димо, Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) ще създадат премиерата на чисто ново парче с работно заглавие „ Приятел “, а всеки закупил билет за концерта, ще го получи на CD като подарък на входа на клуба. Естествено, групата ще погали слуха на почитателите с към този момент обичани части като „ Юли “, „ Седем “, „ Обещавам “ и шлагери като „ Колело “ и „ Вали “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР