Една от най-култовите и цветни личности (въпреки тъмните си дрехи)

...
Една от най-култовите и цветни личности (въпреки тъмните си дрехи)
Коментари Харесай

Какво е да си дъщеря на Фънки? Карла Ковачева за омразата и завистта

Една от най-култовите и цветни персони (въпреки тъмните си дрехи) в родното медийно пространство е музикантът Димитър Ковачев - Фънки.

Познаваме Фънки като съвършен експерт, емблематичен музикант и участник в доста ТВ планове. Вече го познаваме и като любящ и добър татко.

Дъщеря му, Карла Ковачева, призна, че е възпитана по най-хубавия вероятен метод. Нещо повече - не е разлигавена, реализира всичко сама в живота си, въпреки че злобата и завистта от близките не серпантина.

 

Карла е към момента ученичка, само че към този момент е избрала своя път - мечтае да бъде актриса. От дребна показвала своите гении в музиката и пеенето. 

Младата дама призна, че звездният ѝ татко постоянно я е подкрепял, а тя, от своя страна, постоянно се е старала да притегли вниманието му. 

И тук евентуално няма да има сюрпризирани, само че и Карла е почитател на рок музиката. Сега да вземем за пример чака с неспокойствие концерта на Deep Purple, а в това време работи понякога във компанията на татко си, като раздава флаери. 

Въпреки напрегнатото ежедневие и дилемите, които всеки има, Фънки и Карла имат собствен обред. Всяка вечер тя му прави чай, а Карла решително споделя, че се гордее с татко си.

Източник thumbnail: https://www.facebook.com/karla.kovacheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР