Една от най-коментираните теми в музикалния бизнес е бъдещето на

...
Една от най-коментираните теми в музикалния бизнес е бъдещето на
Коментари Харесай

Какво всъщност се случва с Ъпсурт?

Една от най-коментираните тематики в музикалния бизнес е " бъдещето " на група Ъпсурт. След седмици на спекулаци и догадки към този момент има изясненост по проблема, твърди Novini.bg.

На своето първо клубно присъединяване в София, група Ъпсурт се състоеше от двама, а не от трима реализатори. В сряда вечер на сцената на Bedroom club се появиха Ицо Хазарта и Бат Венци. По време на цялото шоу, нито един от двамата не разяснява обстановката, какво се случва с сътрудника им Буч. Нямаше даже и бегал намек или имитация по адрес на развоя на събитията.

Абсолютно погрешни се оказаха и " новините ", че Ицо Хазарта има възбрана да извършва паметните шлагери на групата. Момчетата безусловно взривиха клуба с най-емблематичните песни на Ъпсурт. Цяла вечер с тях бяха и девойките от балета им, както и вокалистката Мария Драгнева.

Един любопитен подробност обаче, ще отвори нова тематика на дискусия. Въпреки упованието на над 400 души, Ицо Хазарта да извърши онлайн своя цялостен шлагер " Браво " това не се случи. Каква е повода песента да не е включена, в авансово планувания репертоар не стана ясно. Според избрани мнения Ицо Хазарта се готви за собствен независим албум и солови изяви. Въпреки този факт обаче, Ъпсурт ще продължи да съществува, а ползата към групата е голям. Това демонстрира и справката за купените билети за идният им огромен концерт с рапър 100 Кила. Дали това ще е прощалната изява на бандата в автентичен състав, следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР