Eдна от най-колоритните участнички от любимото кулинарно риалити Хелс Китчън“

...
Eдна от най-колоритните участнички от любимото кулинарно риалити Хелс Китчън“
Коментари Харесай

Цвети от „Хелс Китчън“ заряза готвенето, ще става

Eдна от най-колоритните участнички от обичаното кулинарно риалити „ Хелс Китчън “ – Цветомира Стоянова, ще става учителка. Забавната врачанка, която разсмиваше даже началник Ангелов, е записала висше обучение.

Мечти

„ Уча висше тук, във Враца. Специалност „ Социална педагогика “, похвали се Цвети в ефира на „ На кафе “ по NOVA.

Тя не скри мераците си един ден да работи по специалността си, защото доста обича децата и счита, че от нея ще излезе добра учителка.

„ Обичам си и готварството, само че считам, че е до време и решиш ли да имаш семейство, би трябвало да се отдадеш на него, а готвенето не разрешава. Така мисля аз “, показа вижданията си усмихнатата брюнетка.

Любов

Макар към момента да не е получила предложение за брак, Цвети се носи на крилете на любовта с италианец. За него тя твърди, че е доста по-различен от българите, с които е излизала.

„ Пита ме непрестанно по какъв начин съм, имам ли потребност от нещо. Досега никой не се е държал с мен по този начин “, хвали обичания си кулинарката.

Двамата се срещат в кухнята на заведение във Враца, в което Цвети работи. Оказва се, че единствено там спорят.

„ Караме се единствено за професионални неща и на тематика готвене “, смее се брюнетката. Избраникът й е родом от Тоскана, само че от 5 години живее в България. За празниците пък двамата са пътували до Ботуша, където са обиколили Венеция, Милано и други

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР