Една от най-известните и обичани народни певици скандализира всички с

...
Една от най-известните и обичани народни певици скандализира всички с
Коментари Харесай

Легендарната народна певица Росица Пейчева бременна на 50 години (Снимки)

Една от най-известните и обичани национални певици скандализира всички с новината, че чака бебе. Тя има две пълнолетни деца, само че откакто преди няколко години се венча за повторно за различен мъж, е решена да се види още веднъж майка. 

Първият й брачен партньор се обеси преди много години, само че по това време известната изпълнителка към този момент е разграничена с него. По-късно среща нов обичан и се съгласява да му роди дете, въпреки да й е време да става баба, а не мама.

 Наша известна 50-годишна певица е бременна! СНИМКА

Талантливата певица Росица Пейчева е в напреднала бременност и имала известни съмнения дали да поеме този риск, най-много поради хорските приказки. „ Та аз имам две деца за женене, не ми е време за деца “, колебаела се тя пред познати. Но въпреки всичко любовта й обичания Николай я тласка към това решение.

„ Най-голямата ми поддръжка в самото начало, която получих, беше от моя другар, гримьор и кум Бони! Изключително умен, от доста години осъзнал същността, същинските неща, без непотребните суетност и пищност! Само човешкото, което кара душата да лети!
Кой е споделил, че е елементарно..? Не, не е, по никакъв начин дори! Но най-всемогъщият, Господ Бог, когато отнеме или даде нещо, в множеството случаи ненадейно, със примирение приемете и благодарете!

Бъдете уверени, вярвайте, за по-добро е! Дълъг и бодлив е пътят, по който ходя в този момент, само че да дариш живот още веднъж, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя шанс на този свят, простичко е велико “, написа Роси в своя профил в обществените мрежи./show.blitz.bg 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР