Една от най-големите звезди на професионалния бокс Антъни Джошуа иска

...
Една от най-големите звезди на професионалния бокс Антъни Джошуа иска
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Искам да се пенсионирам в добро здраве

Една от най-големите звезди на професионалния бокс Антъни Джошуа желае да е сигурен, че кариерата му няма да му се отрази на здравето му на старини. Бившият международен първенец при най-тежките съобщи, че неговото завещание в бокса не е толкоз значимо, колкото здравето му.

“Много боксьори не излизат от спорта в положително здраве, тъй като тялото им се амортизира. Не желая да съм на 50 години в инвалидна количка и беззащитен. Искам хората да ме виждат пресен даже и на старини ”, споделя Ей Джей пред “Men’s Health ”.

33-годишният Джошуа се върна на пътя на успехите през април с триумф над Джърмейн Франклин. Преди това бе в серия от две следващи загуби от Олександър Усик, който лиши купите му. Британецът разяснява и появилата се информация, че през декември ще се изправи против Деонтей Уайлдър.
 Хърн за дуела Джошуа-Уайлдър: И двете страни сме на едно мнение Хърн за дуела Джошуа-Уайлдър: И двете страни сме на едно мнение
“През декември вероятно ще се боксирам против Уайлдър. Много неща се случват в живота ми сега, тъй че ще го карам малко по малко ”, добавя Джошуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР