Една от най-големите водещи световни марки за керамични продукти, германската

...
Една от най-големите водещи световни марки за керамични продукти, германската
Коментари Харесай

Villeroy & Boch завърши придобиването на Ideal Standard

Една от най-големите водещи международни марки за керамични артикули, немската Villeroy & Boch завърши процеса по придобиване на всички компании на Ideal Standard Group, след утвърждението на договорката от всички антитръстови институции. Така тя ще се подреди измежду най-големите производители на артикули за баня в Европа, с над 13 000 чиновници, с световна индустриална и дистрибуторска мрежа.

Производителята на санитарна керамика и арматура в Европа, Близкия Изток и Северна Африка Ideal Standard, който има цех и в Б ългария ще бъде интегрирана като обособена част от групата на Villeroy & Boch Group. Обединената компания ще резервира своите марки за вбъдеще.  Метлах ще остане централа на Villeroy & Boch Group, а Ideal Standard ще продължи да се ръководи от Брюксел.

Съставът на Управителния съвет на Villeroy & Boch AG остава същия под управлението на Габи Шуп (Gabi Schupp), Главен изпълнителен шеф. Ян Петер Тевес ще продължи да управлява бизнеса на Ideal Standard и ще рапортува на Габи Шуп.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР