Една от най-големите проблеми, с които се сблъскваме е желанието

...
Една от най-големите проблеми, с които се сблъскваме е желанието
Коментари Харесай

Рецепта за вкусен и здравословен домашен десерт с плодове

Една от най-големите проблеми, с които се сблъскваме е желанието ни да ядем вкусни и здравословни десерти. Рядко има предписания, които можем да създадем и да ни харесат, само че точно такава ще ви споделим през днешния ден. Тя може да се направи и във веган вид, което я прави още по-вкусна. Ще видите, че самият десерт е подобаващ и за трениращи, тъй като може да се добави протеин. 

Ако сте на специфична диета или хранителен режим, говорете със експерт преди да го консумирате. Ето какво включва рецептата. 

Един замразен банан;
Ето по какъв начин да си приготвите апетитен, малинов шейк с БЕЙЛИС
Ако не можете да устоите на демодиран млечен шейк, тази рецепта е особено за вас. Тази приятност от малини и сметана е наложителна за...
Прочети повече
100 грама замразен пъпеш;

Една шепа свеж или замразен спанак; 

1/4 от зряло авокадо;

Прясно мляко (или соево или друго с растителен произход); 
По кое време на деня е най-добре да се ядат плодове?
Плодовете са извънредно потребни, само че все пак огромна част от нас не ги употребяват в задоволителни количества. Консумацията на ябълка...
Прочети повече
Една супена лъжица шоколадов протеин; 

Вземете всички артикули и ги сложете в блендер. Важно е да са замразени, с цел да може да се получи консистенция на сладолед. Разбийте добре, като равнището на прясно мляко дефинира гъстотата на десерта. Ако сложите повече може даже да замязя на шейк. Получава се необикновено вкусна субстанция, която в това време е доста здравословна. 

Единственият минус е, че би трябвало да се употребява незабавно след подготвяне, тъй като по-късно се втечнява и губи своята плътност и пухкавина.

Може да вършиме това с други вариации на замразени плодове, които ще си подхождат с основата на банана. За жал блендерът като способ на подготвяне няма опция. Хубаво е, че няма потребност от спомагателни подсладители като мед и захар. Желаем ви прелестен вкус и в действителност да съумеете да запалите и фамилията си по него като първа стъпка към здравословно хранене. 

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР