Една от най-големите излагации на първия сезон на Ергенът се

...
Една от най-големите излагации на първия сезон на Ергенът се
Коментари Харесай

Колко е злобна! Блага Тъпото от „Ергенът” изригна: Виктор е класи под Евгени!


Една от най-големите излагации на първия сезон на „ Ергенът ” се появи нескрито преди началото на втория. Благовеста Бонбонова крепко „ насоли ” Виктор Стоянов.

Блага разкри пред медиите, че Евгени Генчев, който е Ергенът 2, е доста по-сполучлив избор на продуцентите. Тя го дефинира като по-добър и благ човек от Виктор.

Имайки поради, че Виктор я отряза брутално и на процедура я унизи, като я изгони от шоуто незабавно откакто тя му призна, че е влюбена в него, тези нейни приказки наподобяват като женска завист. 32-годишната плеймейтка се отличи като може би най-глупавата участничка в предаването.

Припомняме, че Блага се изложи тотално, като смъкна бикините си и ги подари на Виктор. Заради това си завоюва прозвището Блага Гащите. Нелепите й отговори по време на играта с въпросите за обща просвета пък й завоюваха различен прякор – Блага Тъпото.

Благовеста още по време на предаването сподели, че е озлобен и злорад човек, на който не може да се разчита. Тя съобщи Александра Гърдева, която гневно я защитаваше в историята с гащите.

Неслучайно Блага към този момент е на 32 година, а към момента няма нито брачен партньор, нито дете. Очевидно това, че е простовата и злобна, й пречи да откри любовта. Та кой мъж ще желае такава жена за цялостен живот?!

Източник: Sofialive.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР