Една от най-големите финансови измами в света – тази с

...
Една от най-големите финансови измами в света – тази с
Коментари Харесай

Звезда от Титаник ще снима филм за може би най-голямата българска финансова измама

Една от най-големите финансови измами в света – тази с криптовалутата OneCoin, ще се трансформира в холивудски шлагер. А звездното име в продуцирането на историята ще е носителката на " Оскар " Кейт Уинслет, която се снабди със международна популярност след основната женска роля в шлагера на Джеймс Камерън " Титаник ".
Уинслет ще е единствено един от общо трима продуценти, оповестява изданието Deadline. Другите двама са Дженифър Тод и Скот Бърнс, който ще е още сценарист и режисьор на кино лентата със заглавие Fake (Фалшив). Бърнс е сценарист и продуцент на The Laundromat - филм на Стивън Содърбърг за платформата Netflix, разказващ за " Панамските досиета ".
 Къде се крие и от кого се опасява Ружа Игнатова? Къде се крие и от кого се опасява Ружа Игнатова?
Огромна лъжлива скица, събрала на 4 милиарда евро, супер първокласен живот и връзки с могъщи настойници, мистериозно изгубване и евентуално пл...
Историята на OneCoin ще бъде разказана от позиция на Джен Макадам, която е една от жертвите на схемата. Макадам, дружно със своето семейство и свои другари, влага 300 000 $ в OneCoin и надлежно ги губи. По оценки на американските управляващи обаче, с OneCoin са препрани най-малко 1,2 милиарда $, в най-малко 21 страни.
Мозъкът зад OneCoin е, която е търсена от американското правораздаване към този момент съвсем две години. Нейният брат на интернационалното летище в Лос Анджелис. Измамата е типична скица " Понци " - в България е по-известна под името " пирамида ", още от 90-те години на XX век. А какво я чака Игнатова, в случай че американците съумеят да се докопат до нея –!
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР