Една от най-добрите волейболистки в света и капитан на националния

...
Една от най-добрите волейболистки в света и капитан на националния
Коментари Харесай

Русалката и капитанът

Една от най-хубавите волейболистки в света и капитан на националния ни тим на България Елица Василева изкара незабравима почивка. Еци и звездата на националния тим на Сърбия Александър Атанасийевич прекараха последните 14 дни на море в Гърция и се любуваха на взаимната си отмора.

На част от фотосите, които двамата разгласиха в обществените мрежи се вижда, че Алекс и Супер Ели се разхождат с яхта в Егейско море. Атанасийевич е в ролята на капитан, а неговата обичана - на нимфа.
Ваканцията на двамата обаче завърши и от през днешния ден всеки поема към отговорностите си. Атанасийевич ще се причисли към националния тим на Сърбия, който се приготвя да Световното състезание за мъже в България и Италия (9 - 30 септември), а Елица Василева ще продължи да се възвръща от интервенция на дясното рамо.

През идващия сезон и Атанасийевич и Василева ще играят в шампионата на Италия. Александър ще продължава да носи екипа на първенеца Сър Сейфти (Перуджа), а Елица ще играе за Савино Дел Бене Волей (Скандичи).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР