Малцина биха могли да си представят състоянието на милиардера Хю

...
Малцина биха могли да си представят състоянието на милиардера Хю
Коментари Харесай

Зашеметяващата нетна стойност на херцога на Уестминстър - и как той стана по-богат от крал Чарлз

Малцина биха могли да си показват положението на милиардера Хю Гросвенър - само че по какъв начин той закупи такова зашеметяващо благосъстояние?

33- годишен е най-богатият човек под 40-годишна възраст в Обединеното кралство и 14-ият най-богат човек като цяло, съгласно The ​​Sunday Times Rich List. Твърди се, че имотният магнат има големите 10 милиарда паунда.

Седмият херцог на Уестминстър, Хю, ще свърже брак с годеницата си Оливия Хенсън в петък в това, което беше наречено светската женитба на годината. И без подозрение няма да има спестени разноски, до момента в който младоженците честват с приятелите и фамилията си.

Животът на младоженеца се промени през 2016 година, когато той беше единствено на 25 години. Баща му Джералд Кавендиш Гросвенър, шестият херцог на Уестминстър, умря ненадейно от инфаркт - и в този миг Хю стана един от най-богатите земевладелци в страната. Той неотложно наследи голямо портфолио от парцели, което обгръща земя в най-престижните пощенски кодове на столицата – включит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР