Една от най-добрите пози за почивка е онази, в която

...
Една от най-добрите пози за почивка е онази, в която
Коментари Харесай

Ако всеки ден поставяте крака на стената, с тялото ви ще се случат тези 3 неща

Една от най-хубавите пози за отмора е онази, в която заставаме с лице към стената и подвигаме крайници нагоре. Ако сте имали тежък ден или ви следва значима среща, това е едно от потребните неща, които да извършите за себе си, тъй че да се почувствате доста по-добре.

Няколко са методите, свързани със самото осъществяване на позата. Вие сами би трябвало да прецените кой от тях ще ви пасне чудесно, съгласно това по какъв начин се чувствате.
Ето и 3 – те пози на повдигане на краката нагоре: • Изпънати на стената крака; Ако ядете по 50 грама магданоз, с тялото ви ще се случи това
Магданозът е една от тези подправки, които сме привикнали да прибавяме към редица ястия, салати, разядки, смутита и други. Вкусът на раст...

Това е общоприетата поза, която съвсем всички практикуват вкъщи. Можете да полегнете на възглавница, тъй че да ви е по-удобно. Важно е ходилата да сочат към тавана, а ръцете прибрани към тялото.
• Крака в необятна „ V “ позиция;
Тази поза изисква малко повече разпъване. Ако не сте доста гъвкави, съветваме ви да заложите на първата, с цел да не си аргументите болежка.
• Крака събрани дружно.
Тази поза изисква да завъртите коленете на открито и да съберете краката си дружно, като ги притискате към стената. Това разпъване също е доста интензивно.

Какви са изгодите от тези пози? Сигнали на тялото, които подсказват, че нещо не е наред със здравето ви
Можем да научим доста за себе си, в случай че се научим да слушаме тялото си. В това число влизат и разнообразни здравословни проблеми. Може би ви...

Благодарение на тези пози ние способстваме за увеличение притока на кръв и доста понижаване на възпалителните процеси в тялото ни.

Ако постоянно вършим позите, ние ще усетим по какъв начин подутите ни крайници се успокояват и оттоците понижават.

Хората, които страдат от болки в гърба, съвсем мигновено ще усетят облекчение. Разбира се, с цел да прекратите дискомфорта, би трябвало постоянно да вдигате краката си на стената.

Освен всичко останало позите работят удобно и на нервната ни система. Заради ускоряването на притока на кръв ние се усещаме доста по-спокойни и тялото ни съумява да релаксира. В резултат на това сънят е доста по-пълноценен!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР