Една от най-чаровните български актриси празнува скоро рожден ден. Снежана

...
Една от най-чаровните български актриси празнува скоро рожден ден. Снежана
Коментари Харесай

Секси и дива: Звездата от "Под прикритие" Снежана Макавеева отпразнува рожден ден

Една от най-чаровните български актриси чества скоро рожден ден. Снежана Макавеева, която е известна с присъединяване си в десетки филми и сериали, измежду които " Под прикритие ", който сега се излъчва по NOVA, навърши 30 години, само че е все по този начин секси, дива и целеустремена, с цел да реализира фантазиите си.

Красавицата показа хубав снежен кадър, от който си проличава, че очевидно обича зимните спортове, тъй като е в зимна екипировка, полегнала в снега, евентуално на някоя писта, където се спуска със ски. " Благодаря на всички за вниманието! Много ми е хубаво! ", написа към фрагмента актрисата, визирайки десетките известия и позвънявания, които е получила за своя рожден ден.

Виж още:

Актрисата си пада по разнообразни типове спортове и преживявания с по-висок адреналин, като офроуд разходки в региона на Ковачевица. Талантливата Снежана е от дамите, които обичат да има динамичност и не се застояват дълго време на едно място.

Преди време в изявление показа, че почнала да работи едвам на 12 години, когато продавала картички за щедрост. Тогава тя била видяна от фешън организация, която доста я харесала. Първоначално Макавеева се е дърпала на офертата за работа в стилните среди, само че по-късно размислила и от днешна позиция не съжалява за решението си. Благодарение на специалността си като модел, Снежана обикаля страни като Япония, Тайван, Южна Корея. 

Решението да се запише в НАТФИЗ било непринудено, а не дълго премисляно. Преди вреве в изявление тя показа, че преподавателят ѝ в НАТФИЗ - Ивайло Христов я е научил да споделя " не ", тъй като е значимо да можеш да отказваш. Пожелаваме на Снежана още доста нови функции и триумфи.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/snejanamakaveeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР