Една от най-атрактивните жени в света на киното отново може

...
Една от най-атрактивните жени в света на киното отново може
Коментари Харесай

Меган Фокс отново е в България! Актрисата ще се превърне в робот-убиец в нов филм

Една от най-атрактивните дами в света на киното още веднъж може да бъде видяна в България. Актрисата Меган Фокс е пристигнала този уикенд в София, а повода е започването на фотосите на нов филм с нейно присъединяване в Киноцентър Бояна.

Красавицата е била настанена в един от най-елитните хотели в столицата. Майката на три деца е пристигнала без гаджето си, рапърът Machine Gun Kelly , който най-вероятно ще пристигна да я посети по време на фотосите, пишат от Телеграф.

Меган Фокс ще изиграе ролята на злобен робот във филм, продуциран от „ Милениум медиа “ с работно заглавие Subservience („ Подчинение “). Главната мъжка роля ще бъде поверена на италианеца Микеле Мороне , придобил огромна известност от филма „ 365 дни “ и сериала „ Медичите “.
                             

Мороне също към този момент е у нас и работи интензивно по сюжета на кино лентата дружно с режисьора Ес Кей Дейл, който преди две години снима хорър с Мегън Фокс още веднъж в студията на „ Ню Бояна Филм “.

В „ Подчинение “ Меган Фокс ще играе жена робот, която е взета от уединен татко (в ролята Мороне) да поддържа семейството и се грижи за детето. В един миг обаче, изкуственият разсъдък взема решение, че грижите не стигат и стартира да убива. Филмът „ Подчинение “ би трябвало да е подготвен за фестивала в Кан през май, където е включен в програмата за продажби още преди да е подготвен.
 Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на аления килим  Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на аления килим  Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на аления килим  Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на аления килим
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР