Една от наистина многото раздели през 2022 г. е тази

...
Една от наистина многото раздели през 2022 г. е тази
Коментари Харесай

Александра Богданска и Даниел Петканов се събраха? Бившите съпрузи изненадаха всички

Една от в действителност многото раздели през 2022 година е тази на родните звезди Александра Богданска и Даниел Петканов. През февруари двамата оповестиха обществено, че се разделят поради разлики в характерите си, с цел да сложат завършек на спекулациите по техен адрес. По думите им няма трети човек в връзките им.

Виж още: Дупето на Джей Ло ли? Мани от " Игри на волята " и нейните ТОП 5 най-секси фотоси

Малко по-късно стана ясно, че инфлуенсърите са се разведели скрито. В момента синът им Габриел стои една седмица при майка си, една седмица при татко си. Бившите съпрузи наподобяват в много положителни връзки, което отсега нататък доста би помогнало в развъждането на детето им – в случай че това в действителност е по този начин.

Виж още: Интрига след конспирация: Джаферович прави разделяне сред мъже и дами в " Игри на волята "

И по време на брака си, и към днешна дата двамата не престават да се занимават интензивно с инфлуенсърство. Това е и повода през вчерашния ден те да се съберат на едно място поради работен ангажимент. В Instagram плеймейтката Николета Лозанова показа видео, в което Даниел и Александра танцуват дружно, прегръщат се и се целуват по бузите. Бившите съпрузи несъмнено наподобяват много близки и като че ли всичко сред тях си е постарому. Съвсем допустимо е двамата още веднъж да са дружно и да се носят на крилете на любовта за следващ път.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР