Една от легендите на ЦСКА Георги Денев коментира положителните си

...
Една от легендите на ЦСКА Георги Денев коментира положителните си
Коментари Харесай

Георги Денев: Гриша Ганчев спаси клуба, той е истински фен на ЦСКА

Една от легендите на ЦСКА Георги Денев разяснява позитивните си усещания от метода, по който наподобява сега. Той стори това пред сътрудниците от “Топспорт”, като посочи и ролята на Гриша Ганчев в клуба.

" Това, което бях планувал преди известно време, към този момент стартира да се сбъдва. Виждаме, че ЦСКА играе все по-уверено във всяка линия от играта под управлението на.

Защитата е от изключителна значимост. Отборът не позволява голове, като явно това е един от акцентите, които слага треньорът. Много е значимо да се акцентира на тази част от играта, изключително в случай че се търси стабилност в защитата в Европа, когато стане дума за интернационалните мачове.

Дисциплината постоянно е един от ключовете за развиването и " стягането " на един тим. Всичко става по-ясно и всеки знае какво тъкмо и по кое време би трябвало да направи. Още първоначално Акрапович беше споделил, че това ще бъде едно от нещата, на които ще разчита и по този начин и стана.

заигра по напълно друг метод. Още нещо, което бяхме планували. Той имаше потребност от смяна и най-много от вярната мотивация. По какъв метод я е постигнал треньорът, не мога да съм сигурен. Но е реалност, че Соу е доста друг, надалеч по-успешен в офанзива и играе със самочувствие. Йомов също го подкрепя повече, основава му повече пространства и това е отлична вест за Соу, а и за самия тим. Личи си по головете и резултатите.

Можем да станем първенци. Крайно време е някой да постави завършек на хегемонията на. Мисля си, че е допустимо това да стане и този сезон. Няма към този момент такива шампионати, където един тим е по 8-9 години следващи първенец. Това би трябвало да се промени и ЦСКА може да донесе тази смяна.

Гриша Ганчев избави клуба. Дойде в сложен миг и пое сериозен ангажимент. Това, което той го направи, никой различен нямаше да го стори. Той е най-големият почитател на ЦСКА. Той си обича клуба и това е доста значимо. Защото не е като други, които имат ангажимент към тимовете си. Истински цесекар е. И съм сигурен, че оказва помощ от сърце на всички на " Армията ". Добре е и се надявам те да го правят оценка, тъй като идването му беше най-хубавото, което можеше да се случи на ЦСКА ", съобщи Денев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР