Една от жертвите в шесторното убийство в Нови Искър-Неделчо Юнаков,

...
Една от жертвите в шесторното убийство в Нови Искър-Неделчо Юнаков,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews.bg: Има ломска връзка с трагедията в Нови Искър

Една от жертвите в шесторното ликвидиране в Нови Искър-Неделчо Юнаков, е трансферирал през 2013 година своя компания на ломчанина Камен Иванов, откри инспекция на осведомителна организация BulNews.bg. Справка в комерсиалния указател демонстрира, че тогава 40-годишният мъж от крайдунавския град е станал притежател на „ БАУ КОНСУЛТИНГ МЕНИДЖМЪНТ “.
На името на Камен има още към 40 компании. Съседи описват, че против скромни суми, на негово име са прехвърляни компании с големи отговорности. Полицията неведнъж го е издирвала на адреса му в Лом, само че Камен от години не живее там.
Последните му следи се губят към врачанското село Селановци, където живеел с локална жена на фамилни начала. Познати и другари на Камен допускат, че сега е някъде зад граница, най-вероятно в Германия.
Последният пост в една от обществените мрежи, където Камен има профил, е от 27 март предходната година.
Бащата на Камен-Иван Благоев, описа, че той също е жертва на лъжливите схеми на сина си. На негово име също има компания, без да е подписвал никакви документи. Няколко пъти е привикван в полицията да дава пояснения. По тази причина не се е виждал със сина си от няколко години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР