Една от големите звезди на световния кеч Мирослав Бърняшев, известен

...
Една от големите звезди на световния кеч Мирослав Бърняшев, известен
Коментари Харесай

Кеч звездата Русе пристигна у нас с жена си

Една от огромните звезди на международния кеч Мирослав Бърняшев, прочут за почитателите като Русев, дойде в България с обичаната си. Двойката е у нас за отмора и за фотосите на реалити шоу, оповестява NOVA.

2.5 милиона души гледат изявите на двамата в шоуто „ Разбиване ” единствено в Съединените щати. 1,6 млн. пък са клиентите на онлайн платформата, които всеки месец си заплащат по 10 $, с цел да наблюдават всяка крачка от живота на кечистите.

Лана одобри православната религия, с цел да се омъжи за Русев в България (ВИДЕО)

Мирослав Барняшев е от Пловдив. Заминава за Съединените щати на бригада. Започва да тренира в професионална кеч школа, а с цел да се устоя, работи в строителството, разнася пици и даже му се постанова да спи в колата си.

През предходната година той се ожени за Лана – някогашен модел, балерина, танцьорка, актриса, а през днешния ден една от най-популярните дами в кеча. Направиха го с две сватби – една в Малибу и една в Пловдив. Американката даже беше кръстена в Бачковския манастир, с цел да бъдат спазени всички обичаи.

От известно време двойката живее в огромно имение в Нешвил, където Русев се пробва да придвижи и кътче от България.

В идващите дни огромен екип от шоуто „ Total Divas ” на Световната кеч федерация ще следи всяка минута от почивката на Лана и Русев, тъй като до този миг рейтингите в Съединените щати демонстрират, че техните изяви отвън кръга са най-интересни за аудиторията.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР