СподелиХимическата експертиза на 21-годишния шофьор на мощния джип, който предизвика

...
СподелиХимическата експертиза на 21-годишния шофьор на мощния джип, който предизвика
Коментари Харесай

Излезе алкохолната проба на шофьора от жестокото меле с 2 жертви и двама ранени

Сподели
Химическата експертиза на 21-годишния водач на мощния джип, който провокира жестоката злополука в Пловдив, е подготвена. Няма алкохол в кръвта на лидера, оповестиха от прокуратурата в града.

Разследването за определяне на аргументите за пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 в Пловдив, на бул. „ Руски “, са починали Кристиан Екмекчиян, на 21 година, водач на лек автомобил „ Рейндж Ровър “, и 20-годишната Теодора Николова, негова спътничка, продължава. В кръвта на момичето също не е имало алкохол.

По същото досъдебно произвеждане са назначени химическа експертиза, която би трябвало да даде отговор дали в кръвта на водача е имало съществуване от приложимост на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила. Заключенията на същите още не са направени.

При злополуката са били ранени още двама – мъж и жена по на 22 година, пътували в автомобила. Те се намират за лекуване в болница. След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при премахване на следствията е потърпевш огнеборец. Той също се намира в болнично заведение за лекуване.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР