Една от големите компании за онлайн доставки на храна в

...
Една от големите компании за онлайн доставки на храна в
Коментари Харесай

Европейски лидер в доставката на храна брои 10 млн. евро за бг компания

Една от огромните компании за онлайн доставки на храна в Европа Takeaway.com купува българския доставчик BGmenu. Сделката е на стойност 10,5 млн. евро, което се дефинира от цената на предприятието и ще бъде платена в брой.

За да форсира развиването на бизнеса си тук, Takeaway.com ще влага забележителна сума в българския пазар, разясниха от компанията, само че не прецизираха на каква стойност ще бъде. По този метод интернационалната компания ускорява позициите си в Източна Европа, което е и част от тактиката за разширение на бизнеса на остарелия континент.

BGmenu, зад която спри компанията " Хелоу Хънгри ", е една от най-големите компании за доставката на храна в България по брой поръчки. В договорката е включен и румънският бизнес на Хелоу Хънгри " в Румъния - Oliviera. Takeaway.com има най-големите компании за доставка на храна в Германия, Холандия, Полша, Белгия и Австрия.

Част от тактиката на Takeaway е да заеме водещо място в сегмента доставки на храна на всеки от пазарите, в които оперира.

Цялата публикация може да прочетете на уеб страницата на в. " Монитор "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР