Една от емблематичните фигури в българското кино - Михаил Билалов,

...
Една от емблематичните фигури в българското кино - Михаил Билалов,
Коментари Харесай

Black Ram с нова реклама с Михаил Билалов

Една от емблематичните фигури в българското кино - Михаил Билалов, застава пред камерата в най-новата рекламна акция на Black Ram, която към този момент се върти в ефира на малките екрани. В клипa артистът подхваща пътешестване към корените на легендата за черния овен, преплитайки символиката му с провокациите на актьорското майсторство.

Режисьор на плана е Димитър Митовски, основателят на паметния сериал „ Под прикритие ", където Билалов ослепително пресъздаде облика на Джаро. За образната хармония дава отговор надареният оператор Радослав Гочев. Рекламата се излъчва във вечерния пояс след 22:00 часа по BTV, Nova и Евроком.

 

Black Ram затвърждава позицията си като водещ избор на българския пазар за уиски. Отличителните характерности на марката включват най-малко тригодишно отлежаване в дъбови бъчви и прецизен първокласен надзор при основаването на всяка партида. Международното самопризнание за Black Ram се удостоверява от влиятелни награди, в това число златен орден от Global Travel Retail Masters, както и сполучливото наличие на над 20 интернационалните пазара

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР