“Еб@л съм Ви майката. Заминавам за Москва. Това гласи извънредно

...
“Еб@л съм Ви майката. Заминавам за Москва. Това гласи извънредно
Коментари Харесай

Скандал! Извънредно обръщение на Доган взриви цяла България: “Еб@л съм Ви майката. Заминавам за Москва”

“Еб@л съм Ви майката. Заминавам за Москва ”. Това гласи изключително послание на Ахмед Доган, което взриви TikTok. “Почетният ” земеделец подвига ръце и отива при Путин. След сделка с Митрофанова той разгласи във видео, че това е краят и заяви за скорошното си тръгване.

 

Ето и фрагмент от изказването му от доскоро: “Обръщам се към всички мои симпатизанти. Еб@л съм Ви майката. След изборите отивам в Москва. С Митрофанова се разбрахме: к’вот било - било. Стягам си багажа и си Ви поставям на… Оправяйте се без мен. ”

Бивши съратници на земеделеца от с. Дръндар още преди месец оповестиха, че незабавно откакто го изгониха от сараите, той е напуснал страната по море и се е отправил за Русия, където благодарение на Митрофанова е провел срещи с високопоставени фигури в Кремъл. Най-вероятно те са го посъветвали да си обира крушите от родината, т.к. тук го чака съществено следствие за всички далавери, с които той и лоялните му дерибеи окрадоха страната, обрекоха българските мюсюлмани на апетит и бедност, и прокудиха младежите немили-недраги в странство.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР