Една от четирите големи фенски организации на Левски - Ултрас

...
Една от четирите големи фенски организации на Левски - Ултрас
Коментари Харесай

"Ултрас Левски" за парите на Пеевски: Продадохте морала си за жълти стотинки!

Една от четирите огромни фенски организации на " Левски " - " Ултрас Левски ", излезе с остра позиция след решението на Управителния съвет на клуба да одобри дарението на Делян Пеевски в размер на 500 000 лева

От фракцията разказват случилото се като " честен банкрут ", който e " признат единомислещо в кухнята на клуба ", и допълват: " доста хора, гравитиращи към " Левски ", от дълго време продадоха морала си за жълти стотинки. "

" Ако финансовият банкрут, щръкнал над клуба ни бе огромен проблем пред Левскарската общественост, моралният банкрут, който бе единомислещо признат в " кухнята " на нашия дом, е голямо срамно леке върху Левскарщината. Това " подаяние ", което ние бихме нарекли тест " тире ", бе толкоз провакативно и обикновено, че и първолак не би му се вързал и би върнал на секундата. Първолак, само че без обвързаности. За жал в " кухнята " на ФК " Левски " и в част от публиката ѝ никой не изиска да скъса с политическите си такива и маските дефинитивно паднаха.

Много хора, гравитиращи към ФК " Левски ", от дълго време продадоха морала си за жълти стотинки. Не сме сюрпризирани от техните изявления и дейности. За жал някои от тях през днешния ден продадоха и морала на обичания тим още веднъж без доста да се замислят и още веднъж за жълти стотинки. Така сложиха срамното леке освен върху самите тях, а и върху всеки един същински Левскар. Същите тези трохи, идващи в " точния миг, на точното място " можеше да бъдат събрани за пет дни от Левскарската общост. А след тези пет дни клубът щеше да излезе доста по-силен, а Левскарите - доста по-решителни и сигурни, че са поели по верния път – този, който води към " Чист и свободен Левски ".

Провокацията, която бе направена извънредно хитро в доста значим миг, е сполучлива. Предварителният тест " тире " е преминат. За наше страдание оценката е СЛАБ 2. В очакване сме на същинския тест, който явно следва. Ако някой си мисли или се надява, че трохите подхвърлени през вчерашния ден, са избавление за тима или живее живота си в жестока илюзия, или следва ползи, които водят ФК " Левски " към пропастта. Точно тези трохи слагат най-голямата въпросителна по отношение на спасението на тима. Даренията до момента, както и идните такива, щяха да надвишават десетки пъти това, което не бе върнато. " Сто и петдесет лири ли ви са по-мили, или безконечен живот? ". На този въпрос трябваше да отговорят присъствалите на Управителния съвет през днешния ден. Силно се надявахме най-малко някои от тях да изберат безконечния живот и да продължат и завършат започнатото. За другите бяхме сигурни, че някой е направил избора преди тях. Битката за опазване на достойнството и достолепието на тима и неговите последователи би трябвало да бъде водеща преди всяко едно такова решение. За жал все по-малко останаха хората, които желаят да водят тази борба в името на тима. За достойнството, която нашите предшественици ни завещаха да браним, и за достолепието, което за нас няма опция. ", написа в позицията на " Ултрас Левски ".

Сагата " Левски " става колкото по-бурна, толкоз по-неясна. Ръководството на " сините " разгласи, че ще одобри парите на Пеевски, с цел да даде дребна глътка въздух на клуба, само че почитателите са безапелационни, че не желаят и нямат потребност от дарението на депутата на Движение за права и свободи.
Божков пита кой да бъде притежател на " Левски " Бизнесменът в началото даде четири разновидността, само че желае почитателите сами да изберат
Междувременно 86,6 % от акциите на клуба остават в безтегловност. Те се намират на стадион " Георги Аспарухов ". Ценните бумаги бяха джиросани на Бойко Борисов от притежателя им в последната година - Георги Попов, който е доближен до предприемача Васил Божков. Премиерът отхвърли да ги одобри.

Наско Сираков изрази подготвеност да придобие акциите на клуба и получи поддръжката на почитателите.

А Васил Божков за втори следващ ден направи допитване за собствеността на " Левски " на профила си във " Facebook ".

След като обвиненият предприемач разбра, че 80% от участвалите в допитването му за " електронно гласоподаване " желаят точно сходен сюжет, той реши да даде на почитателите четири разновидността за нов притежател - Наско Сираков, Константин Папазов, Тръст " Синя България " или Националния клуб на последователите (НКП). Божков обаче даде опция и за прибавяне на свободен избор от хората. Това провокира мощна активизация измежду потребителите и предизвика тяхната креативност, а незабавно измежду разновидностите бяха включени депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, министър-председателят Бойко Борисов, ЦСКА, Слави Трифонов, Бил Гейтс, посоченият за сръбски наркобос Сретан Йосич, Гриша Ганчев, притежателят на " Лудогорец " Кирил Домусчиев, министърът на финансите Владислав Горанов и доста други.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР