Една наистина полезна закускаНеобходими Продукти● вода - 5 ч.ч.● овесени

...
Една наистина полезна закускаНеобходими Продукти● вода - 5 ч.ч.● овесени
Коментари Харесай

Здравословна закуска с овесени ядки

Една в действителност потребна закуска

Необходими Продукти

● вода - 5 ч.ч.
● овесени ядки - 1 ч.ч.
● прясно мляко - 1 ч.ч.
● мед - 2 - 3 с.л. или на усет

Начин на подготвяне

Налейте водата в тенджера и поставете на котлона да заври. Добавете овесените ядки при непрестанно бъркане с дървена лъжица. Варете на слаб огън, до момента в който ядките набъбнат.

Прибавете прясното мляко и оставете да заври. Премахнете тенджерата от котлона и оставете овесената закуска да се поохлади, тогава прибавете меда, по ваш усет, разбъркайте.

Консумирайте от закуската колкото желаете, през целия ден.

Закуската от овесени ядки, пречиства организма от нездравословни субстанции, насъбрани през годините. Постоянната приложимост покачва издръжливостта, дава жизнеспособност на организма, сила и дава обещание дълъг и здравословен живот!

Тази закуска понижава равнищата на холестерола, контролира метаболизма на мазнините, усъвършенства метаболните процеси в организма, укрепва имунната система, предотвратява появяването на отоци, понижава болката при разнообразни болести на стомаха.

Служи за попречване на атеросклероза, облекчава чувството за сухота и лющене на кожата, има удобен резултат върху действието на панкреаса, усъвършенства зрението.

Закуската от овесени ядки е потребна за стомаха, черния дроб и бъбреците. Разтваря камъни в жлъчката и пикочния мехур, понижава холестерола в кръвта. Овесът възвръща силата, дава сила, оказва помощ против меланхолия.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР