Една кола на цялото шосе и то пиян полицай насред

...
Една кола на цялото шосе и то пиян полицай насред
Коментари Харесай

Една кола на цялото шосе и то пиян полицай насред обяд кара срещу теб, да те убие

Една кола на цялото шосе и то пийнал служител на реда посред обяд кара против теб, да те убие. Това написа в писмо до Диана Русинова брата на родилката, потърпевша в злополука край с. Чепинци. Тя бе пометена от служител на реда в нетрезво положение.

SafeNews разгласява поста на Русинова без редакторска интервенция:

Макар, че тематиката към този момент евентуално Ви е омръзнала, споделям какво ми написа братът на дамата, която пострада при ПТП-то на Околовръсното в София, провокирано от чиновник на Министерство на вътрешните работи от СПС. Ще оставя на Вас изводите за положението, в което се намира родната полиция:

„ Здравейте Г-жо Русинова,

Уважение към Вас!

В отговор ви написа, брат на пострадалата бременна с близнаци жена.

Вчера 11.03.2024 към 12:30 на обяд, сестра ми потегля от вкъщи си в с. …. в посока бул. Ботевградско шосе, с цел да направи къс пазар. Избрала най-ненатоварените обедни часове от деня. Управлява Шевролет Спарк, с рег. номер СВ5314ТМ.

Около 12:40 подминава разклона за с. Чепинци и вижда сив лъкатушен автомобил, който се движи против нея (Фолксваген Голф 4 с рег. номер СВ0953ТК).

В непосредственост няма никакви други коли! Най-близкото МПС е ТИР, който се движи на над 100 м зад Голфа

Водачът на Голфа не е предприемал маневри за изпреварване, само че очевидно несъответстващо навлиза в насрещната лента, в която пътува сестра ми. В опита си да избегне преден удар, тя подхваща маневра наляво, защото отсрещната кола е към този момент покрай нейния прием. В момента на разминаването, лидерът на Голфа прави маневра, с цел да се върне в неговата лента и удря автомобила на Десислава отдясно. Шевролетът се завърта на пътното платно и излетява в канавката, на едната си страна.

Катастрофата става директно до “Бумитспед ” ООД, склад Чепинци.

Първите хора, които оказват помощ на сестра ми са водачът на тира, който е директен очевидец на случилото се и чиновник на “Бумитспед ”.

В това време лидерът на Голфа прави опит да избяга, само че е пресрещнат от полицейски патрули, които към този момент го търсят за друго ПТП, от което е избягал директно преди този момент

Хората подават сигнал на 112, колата за спешна помощ се отзовава за минути и сестра ми е откарана в болница “Света Анна ”. Като изключим охлузванията и натъртванията, тя и бебетата са невредими!

С мъжа ѝ към този момент бяхме в болничното заведение, когато дежурният служител на реда ни посъветва да се върнем на местопроизшествието, откакто я изпишат, с цел да могат служителите на реда и следователите да снемат, и нейните показания, както и да ѝ създадат тест за алкохол.

Тримата идваме на мястото, където намираме най-малко 6 полицейски автомобила, към 20 чиновници на реда, плюс жандармерия.

Изключително спокойна и забавна обстановка.

Ето няколко съответни цитата от диалозите с някои от служителите на реда там:

“Какво да ти кажа… Той (шофьорът на Голфа) е полицейски чиновник. Видимо пийнал, а и най-вероятно освен. Ти в случай че го видиш… безусловно несъответстващ. Той дори ни скачаше и на нас! “

Днес имал рожден ден и се почерпил. А това е колата на жена му. Има и стикер на Министерство на вътрешните работи.

Вдигнаха ни всичките на крайник, тъй като е направил още една злополука до Казичане и оттова е избягал насам. Направихме невъзможното да го заловим незабавно (и тук съм безусловно склонен!). Тука са всичките началници. ”

Аз: Разбрах Ви. Благодаря Ви за всичко! И въпреки всичко желая да попитам, какви проби са му направени?

-Той отхвърля да му се създадат всевъзможни проби.
-Как по този начин се отхвърля? А и това няма ли да утежни неговото състояние?
-Е несъмнено! Вижте в този момент ние ще се погрижим. Вие не го мислете това, значимото за вас е, че сестра ви е добре.

Хубаво де, само че към този момент минава 16:30, сестра ми продължава да дава показания на следователите, духа на дрегера, а на очевидно нетрезвия към момента не му вземат проба.

В един миг се доближава различен служител на реда:

“Абе, ние ще го задържаме ли тоя, че да знам дали да му взимаме револвера, или? И нещо му било зле в този момент ”

Казаха ни, че ще го откарат с кола за спешна помощ, с цел да му създадат кръвен тест и толкоз. Оттам нататък, експертиза, дело… Длъжни сме да следим.

Както се споделя: Ще видим…

В последна сметка какво успокоение имаме на пътя? Една кола на цялото шосе и то пийнал служител на реда посред обяд кара против теб, да те убие.

Последен откъс:

“Опитваме се да се почистим от такива, но този е един от многото! ”

И кой е Този, по този начин и не разбрахме “.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР