Една година след смъртта на Шарлопов, съпругата му даде откровено

...
Една година след смъртта на Шарлопов, съпругата му даде откровено
Коментари Харесай

Бояна Шарлопова разкри по Нова тв: Обвинявах се, че не отидохме на лекар. Ден преди смъртта си Стефан се оплака от...

Една година след гибелта на Шарлопов, брачната половинка му даде искрено изявление пред Мариян Станков Мон Дьо

 „ Стефан беше всичко за мен. Беше мой лидер, татко, обичан, другар. Трябваше да се науча да пребивавам без него ”. Това съобщи пред Мариян Станков Мон Дьо брачната половинка на Стефан Шарлопов – Бояна, тъкмо една година след гибелта му. Шарлопов умря в съня си на 5 февруари през 2018 година

„ Тази година ме накара да обръщам повече внимание на фамилията ми. Научих се да оценявам всеки момент и да пребивавам тук и в този момент, тъй като не знам дали ще има на следващия ден ”, сподели Бояна Шарлопова. Тя добави, че след гибелта на брачна половинка й отговорностите й са се трансформирали. По думите й поради децата е трябвало да се опита да продължи напред.

Дъщерята на Шарлопов – Ева, и брачната половинка му не престават да развиват бизнеса на починалия Стефан.

„ Преди години бях микробиолог в една от фабриките му. Не знаех кой е Шарлопов. Видях го от прозореца и незабавно ме притегли. Покани ме на вечеря. През цялото време доста говореше, а аз мълчах от терзание. Срещата беше цялостен неуспех. Мислех си, че втора няма да има. След няколко седмици обаче се видяхме и като че ли говорехме на един език. Притеснението беше изчезнало ”, описа още Бояна. По думите й връзката им се е развила доста бързо. Тя показа, че въпреки да не го демонстрира Стефан Шарлопов е бил доста раним.

В памет на Стефан Шарлопов

„ Няма да не помни деня, в който умря. Сякаш усещах, че нещо се е случило. Сложих си главата на рамото му и усетих безчувственост. Когато децата излязоха започнах да крещя и да рева. Осъзнах какво се случва. Обвинявах се за случилото се, тъй като не отидохме на доктор. Предната вечер се беше оплакал от високо кръвно ”, сподели още Бояна Шарлопова.  Тя добави, че е получила известие от Шарлопов няколко часа преди да почине, което е звучало като прощално. 

Цялото изявление гледайте във видеото

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР