Една година от основаването на дамския клуб Ladies of Ludogorets

...
Една година от основаването на дамския клуб Ladies of Ludogorets
Коментари Харесай

Дамският клуб на Лудогорец навършва 1 година

Една година от основаването на дамския клуб Ladies of Ludogorets се навършват през днешния ден, оповестиха в уеб страницата си “орлите ”.

За този интервал, дамите на Лудогорец реализираха дружно доста дарителски начинания, тематични срещи и осведомителни акции. В дамския клуб вземат участие всички съпруги и приятелки на футболисти и треньори, както и дамите, които работят в Лудогорец. Почетен член на клуба е Кремена Домусчиева, с чиято поддръжка се осъществят огромна част от положителните каузи.
 Един от новите нападатели на Лудогорец стана баща Един от новите нападатели на Лудогорец стана баща
Част от значимите задачи на клуба бе да притегли вниманието на дамите към грижата за личното здраве и казуса с рака на гърдата посредством дълготрайна акция, осигуряваща безвъзмездни профилактични прегледи и напомняща значимостта им. Отново в поддръжка на дамите, бяха дарени средства на потърпевшото момиче от Цар Калоян, както и на майката на някогашен кадър на академията от Разград - Мартин, който се нуждае от дълготрайно лекуване.

В поддръжка на деца и младежи от домове за обществена поддръжка за великденските и коледните празници, дамите от клуба занесоха олекотени завивки, долни дрехи, бяла техника и доста лакомства на всички деца в център „ Лудогорие “ в Исперих, както и на децата и младежите от „ Център за настаняване от фамилен вид “ в Разград.

Възрастните от вкъщи за хора с увреждания в Разград също бяха посетени за коледните празници. За тях дамите осигуриха облекла, храна и самостоятелни дарове.

Жените от клуба бяха съпричастни и към бягащите от Украйна дами и деца. Само за два дни събраха детски консумативи - шампоани, кремове, памперси,  детска храна, облекла, пакети със захар, брашно, консерви, олио, спагети, вафли, битови уреди, медикаменти и други. Всичко това изпратиха на пристигналите бежанци по българското черноморие и на украинския център във Варна.

Тази една година сподели, че участничките от клуба Ladies of Ludogorets могат сполучливо да съчетават времето за забавление с работата по тематики от социална значителност. Плановете на клуба и за актуалната година са амбициозни, като част от концепцията им е да бъдат усъвършенствани изискванията за занимания в свободното време на децата в Разград и да продължи наклонността за поддръжка от дами за дами, допълват от Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР