„Една битова тема, която е неприятна, но не може да

...
„Една битова тема, която е неприятна, но не може да
Коментари Харесай

Горанов: Темата с автомобила на лизинг не може да ме омаскари


„ Една битова тематика, която е неприятна, само че не може да служи за омаскаряване на един някогашен министър. Това може да се случи на всеки ползвател на автомобил на лизинг “.

Това сподели някогашният финансов министър Влади Горанов, който през днешния ден още веднъж се яви на разпит в Главна дирекция „ Националната полиция “.

Той би трябвало да даде показания по следствието за търсения автомобил, с който в края на предходната година се опита да напусне страната в посока Сърбия.

„ Аз съм единствено ползвател на автомобила по контракт за лизинг. Казаното от вътрешния министър Бойко Рашков единствено потвърждава тезата на вносителя на автомобила, че става въпрос за автомобил, който е клониран. Няма по какъв начин да регистрирате нещо, преди да е създадено. Вероятно става въпрос за документална машинация, господин Рашков би трябвало да го знае по-добре от мен “, разяснява Горанов.

По думите му Рашков би трябвало да знае също, че има две експертизи върху автомобила, който е импортиран през 2020 година, не е манипулиран по никакъв метод.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР