Една астрологична характеристика, пропита от черно чувство за хумор. Овен Фантазирате

...
Една астрологична характеристика, пропита от черно чувство за хумор. Овен
Фантазирате
Коментари Харесай

Тъмната страна на зодиите - да, и вие не сте цвете

Една астрологична характерност, пропита от черно възприятие за комизъм.

Овен

Фантазирате за убийства, само че в никакъв случай за самоубийство. Вие сте прекомерно огромни егоисти, с цел да лишите планетата от своето необикновено наличие. Всичко се върти към вас – „ аз… аз… аз “. Изпитвате неконтролируема злоба, когато някой получава по-голямо внимание от особата ви. Поставяте си за цел да унищожите всеки, който реши да застане на пътя на безобразно огромното ви его.

Телец

Погълнати сте от надълбоко самосъжаление. Душата ви е толкоз вкисната, че можете да развалите цяла бутилка мляко единствено като отпиете от нея. Никой не може да ви съжалява по този начин, както вие се самосъжалявате. Ще се престорите на болни само с цел да накарате другите да се погрижат за вас, тъй като сте мързеливи. Нямате никакви угризения да се престорите и на смъртно болни само и единствено с цел да не ви зарежат.

Близнаци

Дуалността доктор Джекил/мистър Хайд е в основата на вашата токсична персона. При най-малкото провинение на индивида насреща сте подготвени да го изхвърлите напълно от живота си. Дори не са ви нужни доказателства за прегрешенията му. Достатъчно е единствено да го подозирате. Вие сте садистична и извънредно неискрена персона. Знаете по какъв начин да омаете някого с усмивка, само че до момента в който си приказвате сладко-сладко с хората, скърцате със зъби от гняв. Постоянно променяте настроенията си и горко на тези, върху които ги стоваряте.

Рак

Когато става дума за страсти, при вас постоянно е сезонът на ураганите. Вие сте като непрекъснато надвиснало земетресение или цунами – 24 часа преди да ви сполети ужасното ви въодушевление, всички животни в региона усещат, че идват неприятности, и стартират да бягат. Твърде горди сте, с цел да признаете, че сте завистливи, прекомерно завистливи, с цел да простите на прегрешилия човек. Ако усетите, че сте прекомерно благи с някого, ще откраднете нещо от него. Досущ като раците в кофата сте – подготвени сте да смъкнете на дъното всеки, който се осмели да се изкачи по-високо от вас.

Лъв

Вие живеете, с цел да получавате внимание, и в случай че е нужно, го изтръгвате принудително. Чувствате се добре единствено тогава, когато мачкате останалите. Гордостта ви прикрива елементарно наранимото ви его и надълбоко заровеното в личността ви възприятие за самоомраза. Ето за какво пренасочвате тази ненавист към другите. Във всеки хулиган обаче се крие сърце на страхливец. Проблемът е, че вие сте прекомерно страхливи, с цел да си признаете, че сте страхливци.

Дева

Единственото нещо, което споделяте с хората в близост, е вашето злощастие. За да бъдете щастливи, останалите би трябвало да са нещастни като вас. Отблъсквате всички, само че след това още веднъж ги придърпвате към себе си единствено с цел да ги отблъснете още веднъж. Обиждате даже най-близките си другари, а след това се чудите за какво не ви връщат позвъняванията. Когато най-сетне ви вдигнат, просто ги игнорирате.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР