Единственото самосъхранително решение за Борисов е оставка на правителството и

...
Единственото самосъхранително решение за Борисов е оставка на правителството и
Коментари Харесай

Румен Петков: Единственото решение за Борисов е оставка

Единственото самосъхранително решение за Борисов е оставка на държавното управление и разрастване на концепцията за образуване на експертно такова. Това разгласи ръководителят на АБВ Румен Петков по време на конференция в централата на партията.
„ В неделя на нашата конференция ние направихме един зов към митинга ясно да формулира настояването за разпускането на Народното събрание, което значи незабавна оставка на държавното управление, незабавна оставка на основния прокурор, назначение на служебно държавно управление и насрочване на изключителни парламентарни избори.

Защото ходът на Борисов за самоспасяването сякаш остава единствено един. Очевидно не могат да се съберат 160 гласа за насрочване на Велико национално заседание. Става все по-трудно реализуема концепцията на Борисов за 120 гласа, с които да се даде 5-месечен небосвод на това Народно заседание за диспути по възможна нова Конституция “, изясни водачът на АБВ.

Според Петков другата цел е в границите на този мандат Министерството на здравеопазването да може да оперира „ опасността “ ковид по този начин, както откри за добре и да удължава живота на това Народно заседание и на това служебно държавно управление. „ Но служебно държавно управление, което е направено от Бойко Борисов “, акцентира Румен Петков.

Той беше безапелационен, че държавното управление употребява инструмента ковид като политически и търговски инструмент, с цел да лимитира опцията за ефикасен разговор, който да е зависещ на публичния интерес.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР