Единственото правителство, което Възраждане ще подкрепи, е това на Възраждане. Категоричната

...
Единственото правителство, което Възраждане ще подкрепи, е това на Възраждане. Категоричната
Коментари Харесай

Костадинов: На следващите избори ще бъдем първи

" Единственото държавно управление, което " Възраждане " ще поддържа, е това на " Възраждане ". Категоричната поръчка е на водача на партията Костадин Костадинов от студиото на Нова тв. Не се чака никаква смяна изменчиво държание от групировката му.

Той съобщи, че партията е подготвена да предложи състав на кабинет , в случай че имат такава опция и по-скоро изключва поддръжка от страна на " Възраждане " за различен кабинет. В момента в българската политика има две фракции - " Възраждане " и всички останали.

Притеснява ли се Костадинов, че ще се отиде на избори още веднъж? Явно не, тъй като той на подобен въпрос заключи, че " хубавото на изборите е, че дават опция да поправиш грешката си ", а " тогава на идващите избори, ще бъдем първа политическа мощ ".
 Екзитпол: Фотофиниш на 2 април
Екзитпол: Фотофиниш на 2 април

Няма изясненост нито за първото, нито за третото място

Костадинов не изключва партията му да получи третия мандат при едно завъртане на рулетката в този парламент, само че желае да види и какво ще създадат останалите партии.

Според него в случай че бъде формирано държавно управление сред ГЕРБ-СДС и обединяването на " Промяната " и Демократична България, както било настояването на американското посолство , те ще би трябвало да обяснят това на гласоподавателите си, които изпитват нетърпимост между тях.

Формацията му за следващ път усилва резултата си, въпреки и да е надалеч от предходния " удар ", който направи с удвояване на броя на гласовете.

Според него най-големият проблем е фактът, че 2/3 от имащите право на глас не го упражняват и главния съперник уточни апатията на хората.

" Ние непрестанно отваряме очите на хората, от ден на ден и повече. Статуквото агонизира сега ", сподели той.

До момента, в който излезе следващия лист " Магнитски " политиката на ГЕРБ по отношение на Политическа партия бе извънредно остра. Когато излезе листата, той промени държанието си, сподели, че е ходил три пъти в американското посолство и че е подготвен да направи държавно управление с Политическа партия, описа водачът на " Възраждане ".

Той се опълчи на вота от Турция и съобщи, че българите са заложници на етнополитическа мафия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР