Единственото нещо, което движи Марс, е неговият инстинкт. А когато

...
Единственото нещо, което движи Марс, е неговият инстинкт. А когато
Коментари Харесай

Ретрограден Марс в Близнаци ще създаде малък ад

Единственото нещо, което движи Марс, е неговият инстинкт. А когато планетата на споровете, пристрастеността, упоритостта, войната и сексуалността стане ретроградна, тя може да докара със себе си дребен пъкъл, написа Флагман.

Ретроградното придвижване на Марс стартира на 30 октомври и продължава до 12 януари 2023 година, задавайки тона на последните няколко месеца от годината. Периодът ще ни принуди да преосмислим метода, по който действаме съгласно импулсите си.

Както при ретроградните придвижвания на останалите планети, ще бъдем изправени пред проблеми, които заобикаляме, с цел да можем най-сетне да ги оставим зад тила си. Провеждайки се в Близнаци – изменчивият въздушен знак на общуването, умствената активност и двойствеността – на тази назадничавост няма да ѝ липсват несъгласия, интелектуални разногласия и по-груби спорове, описват астролозите от Stylecaster.

Марс в Близнаци има способността да лишава от филтър в общуването, по тази причина бъдете деликатни какво казвате и по какъв начин го казвате. Избягвайте подлите диспути, поучават астролозите. Краят на този интервал ще бъде миг на дълбока фамилиарност и прочувствена промяна и може да бъде белязан от откровени диалози, които ще провокират доближаване. Освободете се от безсмислените негодувания, свързани с предишното.

Вижте какво може да чака всяка зодия от ретроградния Марс:

Овен

Марс е вашата ръководеща планета, което значи, че ще почувствате ретроградният интервал на необикновено надълбоко равнище. Движението през вашия трети дом на другарство може да докара до неразрешени разногласия с другите, изключително с близки другари и братя и сестри, само че и ще ви накара да преоткриете своите пристрастености и тематиките, които ви въодушевяват. Ако предизвикате интелекта си, това може да ви отвори нови порти. Преосмислете какво споделяте пред света и по какви способи.

Телец

През идващите няколко месеца може да забележите, че въвеждате ред във финансите си и се примирявате с навиците си за харчене. Не позволявайте на скъпите покупки да се трансфорат в недостатък, само че и не се лишавайте от удоволствия, с цел да спестявате незначителна сума. Докато ретроградното придвижване на Марс минава през втори дом от вашата натална карта, обвързван с пари, непоклатимост, материални притежания и ценностни системи, той ще ви накара да преосмислите метода, по който разпределяте ресурсите си. Ако самочувствието ви зависи от нещо, за което се оказва, че не обогатява живота ви, може би е време да се откажете от този приоритет.

Близнаци

Докато Марс се движи обратно през вашия зодиакален знак, идващите няколко месеца може да съставляват тестване за вашите нерви. Вероятно ще се чувствате неразбрани, до момента в който мемоари за занемаряване или отчаяние изчерпват прочувствената ви сила. Ретроградният Марс обаче дава опция и най-сетне да отстоявате себе си. Ако в миналото сте мислили по какъв начин да постъпите, с цел да ви бъде даден втори късмет, този интервал е кадърен да трансформира фантазията в действителност. За задачата обаче би трябвало да намерите храброст, тъй като не всеки проблем може да се смали и замаже. Намерете по кое време е моментът да насочите вниманието към себе си и по кое време да извършите крачка обратно.

Рак

През този интервал може да почувствате, че малко неща са във вашия надзор. Докато ретроградното придвижване на Марс минава през 12-ти дом от вашата натална карта, обвързван с нематериалност и подсъзнателни сили, може да почувствате свързани със своите скотски импулси и отсъстващи от сегашния миг за сметка на потапяне във въображението си. Ако откриете, че се носите върху вълна от отрицателни мисли, връщането на брега може да бъде по-трудно от нормално. Понякога можем единствено да се оставим на течението, знаейки, че вашите страсти се трансформират непрекъснато като вятъра. Просто се движете в единствената посока, която ви се коства естествена.

Лъв

Ретроградният Марс минава през 11 дом на вашата рождена карта, обвързван със обществени връзки, и ви принуждава да се освободите от някои връзки, при които споровете основават проблеми. Ако недоразумение пречи на връзките, време е да се изясните между тях. Тъй като 11 дом ръководи също очакванията и фантазиите, може да ви е мъчно да намерите воля да осъществите вижданията си. Но когато обърнете вниманието на това, което ви носи подозрение, неотложно намалявате силата му. И щом признаете обстоятелството, че подозрението не е нищо повече от боязън, вие разсейвате мъглата, с цел да можете да се концентрирайте върху значимите неща.

Дева

Имате ли възприятието, че цялата ви упорита работа е била на вятъра? В епохата на свръхамбиции и натиска на обществените медии, неналичието на мотивация е признак на прекомерно висока работливост. Когато ретроградният Марс се намира в 10 дом от вашата рождена карта, обвързвана с обществен имидж и обществен статус, може да се окаже, че се справяте или с нежелано внимание, или по-лошо – неналичието на всякакво. Въпреки това имиджът, който проектирате, може към този момент да не е в сходство с това, което сте в този момент. Но отделяйки време да преоткриете себе си, се готвите да преобразите кариерата си. До края на този интервал ще научите повече за мненията, които са в действителност от голяма важност.

Везни

През този интервал отправяте взор към дълготрайните си цели. Докато ретроградният Марс минава през през девети дом от рождената ви карта, обвързван с мъдрост и открития, вие стартирате да разсъждавате повече върху претекстовете си да търсите истината и да приемете незнайното. За да реализирате вижданията си и да получите знанията, за които сте мечтали, би трябвало да сте подготвени да приемете, че нищо няма да се окаже тъкмо такова, на каквото се надявате - освободете се от всички упования. Когато този интервал завърши, ще сте натрупали прекарвания, които са ви трансформирали.

Скорпион

Последните няколко месеца на 2022 година за вас могат да бъдат най-стресиращите и значими от цялата година. В последна сметка ретроградният Марс – вашата ръководеща планета – минава през осми дом от вашата рождена карта, обвързван с промяна, като ви принуждава да преосмислите какво стимулира метода, по който приемате даването и приемането. Помислите какво ви кара да се сближите с някого и какви граници не подлежат на разискване. Този интервал ви принуждава да разпознаете по кое време сте подготвени да бъдете уязвими и по кое време би трябвало да поставите линия сред себе си и другите. Ако нещо не е спечелило доверието ви, няма потребност да му го давате. И в случай че сливането с нещо ви обезпечава по-малко, в сравнение с ви е належащо, може би е време да преосмислите персоналните си условия.

Стрелец

Ако сред вас и колегата към момента има неразрешени спорове, идващите няколко месеца ще ви принудят да стигнете до корена на казуса. Тъй ретроградният Марс минава през седми дом на вашата рождена карта, обвързвана със съдружници, врагове и обичани хора, това ще ви принуди да преосмислите по какъв начин реагирате на спорове и по какъв начин избирате да ги разрешите. Ако сте отлагали терапия за двойки, тази назадничавост може да ви принуди най-сетне да отделите време за сложни, само че нужни диалози. Ако със собствен противник имате незавършена работа, интервалът евентуално ще докара до нов конфликт. Ретроградният Марс ще ви накара да поддържате връзка по метод, който предизвиква партньорството да ви оказва поддръжка, вместо да ви изтощава. Затова се пробвайте да работите дружно, а не един против различен.

Козирог

Може да е време да разглобите измененията всекидневието си, тъй като нещо във вашата рутина към този момент да не работи във ваша изгода. Тъй като ретроградният Марс минава през шести дом на вашата рождена карта, обвързван със отговорности, услуги и ежедневни ритуали, този интервал ви кара да намерите баланс сред работата, предопределена за другите, и тази, която вършите за себе си. Помислете дали ежедневната ви работа попречва способността ви да работите върху фантазиите си? Може би е време да експериментирате с нови средства, с които да изкарвате прехраната си. Трудно ли ви е да се чувствате отпочинали вместо безпределно изтощени? Периодът може да ви накара да преодолеете страховете си и да се върнете към здравословния темп, за който тялото ви жадува.

Водолей

Ако се чувствате по този начин, като че ли огънят на пристрастеността е бил понижен до едвам доловимо шупване, не се учудвайте. Марс прави ретроградното си придвижване през пети дом от вашата рождена карта, отговарящ за развлечение, пристрастеност, секс и себеизразяване, а това може да ви накара да се борите за ентусиазъм по способи, които ви се костват нови. Ако усещате, че сте изгубили магията си по някакъв непонятен метод, няма причина за суматоха. Енергията може единствено да се преобразува, което демонстрира, че търсите ентусиазъм някъде другаде. Експериментирайте, като изпробвате нови способи за намиране на наслада, артистично изложение и полова въ. Може да най-после да откриете нови занимания и култове!

Риби

Усещате ли домашния ви живот по-бурен от нормално? Ако членовете на фамилията ви се схващат по-трудно и безпорядъкът във вашия хол се е натрупва по-бързо, не се учудвайте – ретроградният Марс минава през четвърти дом на вашата рождена карта, обвързван с дом и семейство. Това ще хвърли светлина върху разочарования, оформящи се зад затворени порти, както и спорове, които пазите за себе си и надалеч от любопитни очи. Време е да запалите малко тамян, да отворите прозорците и да освободете стаения яд. Свещеното ви пространство е напът да бъде надълбоко прочистено, само че този път би трябвало да започнете от корените, проправяйки си път нагоре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР