Единственото българско предаване за тенис се завръща през 2020 година

...
Единственото българско предаване за тенис се завръща през 2020 година
Коментари Харесай

Sportal Open: Ще преживеем ли нови щури емоции с Гришо в Австралия?

Единственото българско предаване за тенис се завръща през 2020 година със специфичен епизод, отдаден на присъединяване на състава ни на ATP Cup и идния Australian Open.

В рубриката #Гришомания по традиция водещите Никола Кацаров и Даниел Любомиров сумират всичко случило се през последните дни с единствения българин в тенис елита. Кои удари в арсенала на Григор се получават и какви аспекти от играта му до момента имат потребност от усъвършенстване? Какви са подводните камъни в жребия за Мелбърн и ще забележим ли мечтания конфликт в 4-ия кръг с Роджър Федерер?



Рафаел Надал е подложен под номер 1 в Австралия, само че Новак Джокович е любимец номер 1. Може ли да забележим ексцентричен първенец в първия за годината шампионат от " Големия шлем " и по какъв начин ще наподобяват топ играчите в характерните атмосферни условия тази година.

Ще се пребори ли с напрежението Ашли Барти да бъде първа сложена в схемата при дамите пред родна аудитория и ще продължи ли женският тенис да бъде толкоз непредсказуем? Пребори ли се Серина Уилямс с вътрешните си демони след първата купа, откогато е майка?

Кой попадна в рубриките " Уайлд кард " и " Непредизвикана неточност "? Глейдате " Sportal Open "!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР