Единственият внук на вицепрезидента Илияна Йотова стана на една годинка.

...
Единственият внук на вицепрезидента Илияна Йотова стана на една годинка.
Коментари Харесай

Луксозно парти за рожденния ден на единствения внук на Илияна Йотова

Единственият внук на вицепрезидента Илияна Йотова стана на една годинка. Първият му рожден ден е бил маркиран от фамилията с милионерско празненство в първокласен хотелски комплекс край столицата. Гостите на тържеството в чест на дребния Максим са били стотина, издават осведомени.

За следващ път изисканата конюнктура била допълнена от обилна декорация за хиляди левове, поръчана персонално от снахата на Йотова. Кристиана обича за всеки мотив на сина си да не пести средства за украшения, а този път избрала празненството да има специфична тематика – " Малкият принц “. Всички декорации – балони, арки, вази, даже салфетките, били с лика на героя на Екзюпери. Триетажната торта, която разрязали в края на купона, не направила изключение от тематиката. Само тя е коствала на фамилията към 500 лв.  заради комплицираната направа, a целият рожден ден глътнал 20 бона, разясняват близки до Йотови. Приемът в чест на първия рожден ден на Максим бил пладнешки, само че траял чак до по здрач. По масите се леели маркови виновност и се сервирали изискани гурме ястия. Имало нает и професионален фотограф, който да запечата най-хубавите моменти от празненството за спомен. Снахата на Йотова и този път блеснала с професионални грим и прическа и марков тоалет в синьо, а брачният партньор Марин заложил  на бяла риза и дънки. Щастливият баща разгласява и прочувствено обръщение към сина си в обществените мрежи по случай навършването на първата му годинка, пише  " Ретро “.

" Честит първи рожден ден, Максим! Благодаря ти, че към този момент една година изпълваш дните ни със светлина и наслада. Пожелавам ти да си жив и здрав, да изживееш нехайно детството си и да успееш в живота съгласно дефиницията за триумф, такава, каквото самичък си я определиш. Крачи самоуверено напред, падай, изправяй се и продължавай! Обичаме те! “, написа Марин, който е банкер по специалност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР