Единственият възможен изход от политическата криза е реформаторските сили да

...
Единственият възможен изход от политическата криза е реформаторските сили да
Коментари Харесай

Катя Панева: „Демократична България“ е за активна политика!

Единственият вероятен излаз от политическата рецесия е реформаторските сили да имат опция да основат болшинство в идващия парламент, разяснява единият от водачите на „ Демократична България “ ген. Атанас Атанасов. Той прикани свободните, мислещи, интелигентни и рационални хора от Хасковския изборен регион да поддържат в идните на 2 октомври избори кандидатската листа с № 25, водена от Катя Панева.

И моли политиците да не заиграват предизборно със страховете на хората:
„ Чух нещо доста смущаващо- до момента в който е служебното държавно управление няма да има режим на тока, ерго, в случай че има постоянно държавно управление следва режим на елеектричество. Не мога да схвана логиката, обаче! Тези внушения се употребяват за заплашване на хората. България през топлите месеци използва към една четвърт от създаваната електрическа енергия, а през студентите- към една втора. Останалата част се продава в чужбина. А ще ни плашат с режим на тока?! “

Катя Панева, която води листата на „ Демократична България “ в Хасково разяснява, че все пак е оптимист за бъдещето.

„ Необходими са компенсаации за фамилиите, дребния и междинен бизнес, както и обществена поддръжка за най-нуждаещите се, съобщи тя. „ Демократична България “ е за дейна обществена политика, обърната към хората, както и за поддръжка към дребните и междинни компании, безапелационна бе Катя Панева.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР