Единственият общинският съветник на ВМРО-БНД Карлос Контрера настоява веднага да

...
Единственият общинският съветник на ВМРО-БНД Карлос Контрера настоява веднага да
Коментари Харесай

Контрера хока Терзиев: Защо бавите пръскането срещу кърлежи?

Единственият общинският консултант на ВМРО-БНД Карлос Контрера упорства незабавно да се вземат ограничения против кърлежите в зелените зони на столицата, оповестяват от пресцентъра на партията.

Той неведнъж предупреждавал кмета Васил Терзиев, само че реакция не последвала.

" Последните години казусът с кърлежите в зелените площи и парковете на столицата е доста сериозен, а повода е, че не се стартира в точния момент обработката против кърлежи, което е сериозен пропуск на общинските управляващи ", недоволства Контрера.

Заместник-председателят на партията написа, че през последните седмици " в приемната ми като общински консултант постъпиха голям брой сигнали от жители, живущи и работещи в разнообразни столични региони, че са били ухапани от кърлежи, както и че са станали очевидци на активиране на популацията от кърлежи, които пролазват в зелените площи, по алеи и тротоари. Конкретно бях сигнализиран за случаи в регион " Кремиковци " - кв. Ботунец, регион Панчарево, регион " Овча купел ", регион " Възраждане, регион " Слатина ", регион " Красна поляна ", регион " Подуяне ", регион " Люлин ".

Той е угрижен, тъй като през миналата година е имало взрив на ухапани деца и животни от кърлежи в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР