Единственият национален конкурс в имотния сектор и през 2022г.

...
Единственият национален конкурс в имотния сектор  и през 2022г.
Коментари Харесай

Стартира кандидатстването за престижните имотни отличия в седмото издание на Годишни награди на Imoti.net

Единственият народен конкурс в имотния бранш " " и през 2022г. продължава задачата си да подтиква транспарантното и професионално развиване на имотния бизнес в интерес на потребителите с ново, още по-обширно издание.

Конкурсът, проведен от водещия портал Imoti . net , още веднъж ще отличи най-успешните брокери и организации за недвижими парцели, най-хубавите уеб сайтове за парцели и достиженията на вложители и строители в жилищни и бизнес планове за миналата 2021г., като подаването на кандидатури за една или повече от обособените категории започва от през днешния ден, 21 февруари , и ще продължи до 21 март 2022г. Всеки представител от бранша, който желае да се включи в конкуренцията за призове в новото издание на " Годишни награди на I moti.net ", може да се запознае с регламента на състезанието и да се записва в страницата на плана на .

По време на седмите годишни награди в бранш недвижими парцели експертно и без значение жури от разнообразни сфери ще оцени достиженията, коректността и положителната известност на компании и специалисти от сектора от цялата страна в 13 обособени категории.

Призът " Агенция за недвижими парцели " ще бъде разграничен на пет подкатегории - организациите могат да аплайват за оценки, предопределени за компании с до 4 брокери, за компании с сред 5 и 9 брокери и за по-големи компании. Част от основните критерии, на база на които ще бъдат избрани спечелилите, са положителните практики, високите финансови резултати, образованието и грижата за екипа, обществената ангажираност и други

За " Дебют на организация за недвижими парцели " могат да се борят компании, които са стартирали активността си през 2020 година и имат една сполучлива финансова година. " Най-динамично разрастваща се организация за недвижими парцели " е последната подкатегория, предопределена за организациите в имотния бранш, в която от особена значимост при оценяването са високите финансови резултати на дадена компания, насъбрани през миналата 2021г.

В резултат на софтуерните нововъведения през днешния ден прекарваме все по-голяма част от времето си в цифровото пространство, в което от изключителна значимост е да може бързо, елементарно и комфортно да достигнем до информацията, от която се нуждаем. Затова и наградата " Най-добър уебсайт на организация за недвижими парцели " през годините става все по-атрактивен и притегля интереса на фирмите в бранша.

По време на седмото издание на " Годишните награди на Imoti . net " ще бъде отличен и най-успешният " Брокер на недвижими парцели " за миналата 2021г. - оспорвана премия, която засвидетелства самостоятелните професионални качества в сектора на всеки призьор.

Изключително влиятелна и мечтана е премията " PropTech " от новаторските компании в имотния бранш, която се връчва за най-хубаво и автентично цифрово решение в региона на недвижимите парцели. За поредна година най-креативните и ексцентрични послания на фирмите в бранша, достигнали до потребителите посредством разнородни информационни канали, ще бъдат оценени от способеното жури, което ще връчи оценката " Реклама на парцел " на най-успешно представилата се компания.

Единственият народен конкурс в имотния бранш ще отличи и най-хубавия " Имот на годината " - капиталов план, бизнес, жилищен, ваканционен или селски парцел. Една компания може да номинира разнообразни свои обекти, като за всеки план попълня обособена регистрационна форма.

Потребителите на организациите за недвижими парцели също ще могат да отличат своите любимци за организация, брокер и уебсайт на организация в бранша.

След привършване на периода за подаване на кандидатури, умело и без значение жури в лицето на одобрени представители от разнообразни сфери, ще дефинира спечелилите във всяка една от категориите. Те ще станат ясни по време на формалната гала на годишните награди за недвижими парцели през месец май 2022г., когато призьорите ще получат своите оценки.

Генерален сътрудник на " Годишни награди на Imoti.net " е Пощенска Банка . Основен сътрудник е Националната асоциация на строителните бизнесмени .

Институционални сътрудници са Български Съвет за Устойчиво Развитие , Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и международно стопанство (УНСС) , Френско-българска комерсиална и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинни предприятия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР